Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Praktische beleidsinformatie over Duurzaamheid

U ontvangt vandaag als lid van het FSIN een nieuwe Management Reader over Duurzaamheid in Foodservice. Dat lijkt een modewoord, maar het wordt een van de grote veranderingen die onze sector de komende tien jaar meemaakt. We hebben als FSIN het onderwerp ontdaan van zijn geitenwollen franje en een heel praktische Management Reader voor onze leden gemaakt. Daarin geven we een compact beeld van de mogelijkheden die dit onderwerp aan de bedrijven in Foodservice te bieden heeft.

15 september 2010 - Het FSIN is nauw betrokken bij een grote nationale studie over de 5 aspecten van duurzaamheid in de foodsector. Dat doen we samen met Wageningen Universiteit en het Amerikaanse Food Industry Center van de Vrije Universiteiten in Minnesota.

Maar liefst 35 diepte-interviews, een groot branche-onderzoek onder 600 beleidsmakers en een groot consumentenonderzoek komen aan de basis van een rapport dat in maart 2011 gepresenteerd wordt door het ministerie van LNV.

Uiteraard zullen we voor u als lid van het FSIN steeds de specifieke analyses die voor Foodservice relevant zijn, uitlichten. We zullen onze FSIN leden in oktober, mede namens het ministerie, benaderen om mee te werken aan een enquête over duurzaamheid dat met dit onderzoek verbonden is.
 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!