Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Landelijke pers duikt op nieuws rond horeca en supermarkt

In de landelijke pers is nogal wat aandacht besteed aan het nieuws dat los is gekomen rond het FSIN congres op de horecava. We hebben voor u de onderwerpen op een rijtje gezet met daarbij een link naar de meest interessante artikelen. Met name het nieuws dat de horeca terrein verliest slaat aan.

15 januari 2012 - Over horeca en supermarkt:

Van de grote landelijke dagbladen berichten zowel de Volkskrant, de Telegraaf, het Reformatorisch Dagblad en de Trouw berichten over het terreinverlies van Horeca. Hoofdgedachte: er wordt wel iets meer besteed aan eten en drinken, maar de horeca profiteert er niet van mee. Gemakszaken en supermarkt zijn grote winnaar. Ook sites als nu.nl, RTL Nieuws, FoodPersonality, BNR, Misset Horeca en de Restaurantkrant spreken hierover.

 

Over trends in 2012

De vakbladen schreven over de trends die het FSIN in 2012 signaleert. Als FSIN hebben we zeven trends op een rijtje gezet. Onder andere Misset Horeca schreef hierover.

 

Over Catering

Facility Management koos de catering hoek; ook catering sloot namelijk het jaar af met omzetverlies.

 

Vakblad Horeca Entree opent met de aanbeveling die het FSIN deed: versterk de prijs-kwaliteitbeleving. De consument zoekt in alle segmenten naar betaalbare concepten. Horecabedrijven kunnen daarvan profiteren.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!