Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Keynote speaker zomercongres: Mark Korzilius van Vapiano – ontwikkelaar van succesformules

Sommigen noemen hem een visionair, anderen een ras ondernemer. FSIN-zomercongresspreker Mark Korzilius heeft een talent voor het bedenken en ontwikkelen van succesvolle horeca-concepten. Succesformules Vapiano, La Barraca en B.Easy toverde hij al reeds uit zijn hoge hoed. Deze zomer spreekt hij op het FSIN-zomercongres over de belangrijkste ontwikkelingen die hij ziet in Out of Home en waar hij met zijn concepten op in speelt.

28 mei 2012 - De 48-jarige Mark Korzilius startte in 2002 met Vapiano; een innovatief concept waarin verse pizza’s, pasta’s en salades geserveerd worden. Tegenwoordig zijn er meer dan zeventig lokaties wereldwijd en nog eens honderd in ontwikkeling in de VS, Europa en het Midden-Oosten. Klanten betalen met een ‘chip kaart’ en bestellen zo zelf eten of drinken van de bar of van bestelstations.

Drang
Korzilius kan niet meer anders dan het maken van nieuwe horeca-concepten. Hij heeft een ‘drang’, zo zegt hij tegen Wirtschafts Woche, ‘om altijd maar nieuwe concepten te schrijven’.

La Barraca
Na de keten Vapiano startte Korzilius in 2010 met La Barraca. Opnieuw gaat het om Italiaans eten, alleen dan met bediening. Inmiddels heeft hij vestigingen in Munchen, Hamburg en Dusseldorf. Bestellen gaat daar via e-menus op tafel. Elk restaurant heeft meer dan vijftig open wijnen
‘Mark is een visionair’, zegt Jason Harlan – huidige CEO van La Baracca tegen Wirtschafts Woche. ‘Hij is een van die types die zegt: ‘het kan!’, en daar vervolgens ijzeren wil in laten zien.

Zomercongres
Korzilius spreekt op het zomercongres over de belangrijkste ontwikkelingen die hij ziet in Out of Home. Ontwikkelingen waar hij met zijn concepten op in speelt. Mis het niet! Het zomercongres vindt plaats op 27 juni op kasteel de Vanenburg in Putten.

Tijdens het zomercongres zal Korzilius niet alleen maar een presentatie geven, maar hij hoopt in gesprek gaan met de leden.

Alleen leden kunnen zich opgeven! Geef u op via info@fsin.nl, met vermelding van volledige naam, functie en e-mailadres. Uiterlijk opgeven voor 24 juni. Toegang uitsluitend na aanmelding en bevestiging daarvan door het FSIN. Bellen kan ook: 055 533 30 46.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!