Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Uitnodiging: FSIN zomercongres! ‘Survival of the fittest’

Het spel van prijs en waarde goed onder de knie hebben: dat is het devies voor de komende jaren. Bedrijven die hier goed in zijn, scoren. De slimste blijven overeind! Daar gaan we op in tijdens het zomercongres op 27 juni, in kasteel de Vanenburg in Putten.

28 mei 2012 - De consument verwacht momenteel in foodservice een meer dan goede verhouding tussen prijs en waarde. Het staat op de verwachtingslijst absoluut op nummer één, blijkt uit de recent verschenen FoodShopper Monitor van FSIN.

Uit het continu onderzoek van GfK leren we  dat de consument in de huidige onzekere economische tijd de hand op de knip houdt. Ook én vooral in foodservice. Dat vraagt van leveranciers, groothandels en outlets om slimme, creatieve oplossingen en concepten om de consument te verleiden toch weer meer uit te geven in foodservice.

Zomercongres
Prijs en waarde; het is dus niet het een of het ander. Waarde toevoegen kan namelijk ook door voordeel te bieden. Daar praten we met elkaar over tijdens het zomercongres.

Sprekers
Met elkaar ja - want het is niet alleen maar eenrichtingsverkeer op 27 juni. De sprekers voor het congres zijn Rob Adriaanse (oprichter en Algemeen Directeur Humphrey’s Restaurants) en Mark Korzilius (founder restaurantketen Vapiano, La Barraca en B.Easy)

FoodShopper Monitor
Op het zomercongres presenteren we ook de begroting van 2012 en 2013 en de jaarrekening. Daarnaast gaat Jan-Willem Grievink (directeur FSIN) het hebben over een nieuwe werkelijkheid in de buitenshuisconsumptie. Een werkelijkheid waarvan het volgens hem tijd wordt dat 'alle spelers zeker ook fabrikanten en leveranciers, daar nu alvast rekening mee houden'.

Download hier de uitnodiging!

Het zomercongres vindt plaats op 27 juni op kasteel de Vanenburg in Putten. Alleen leden kunnen zich opgeven! Geef u op via info@fsin.nl, met vermelding van volledige naam, functie en e-mailadres. Uiterlijk opgeven voor 24 juni. Toegang uitsluitend na aanmelding en bevestiging daarvan door het FSIN. Bellen kan ook: 055 533 30 46.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!