Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Nieuwe plannen van het FSIN door Bas Hauwert

Het FSIN heeft een groot onderzoek laten doen onder foodservicebedrijven over wat zij belangrijk vinden voor het FSIN om op te pakken in de komende jaren. Daar zijn aanbevelingen uit naar voren gekomen die geresulteerd hebben in (her)nieuw(d)e plannen.

12 juni 2012 - Op het zomercongres gaat Bas Hauwert, bestuurslid van het FSIN en directeur AH to Go in op de concrete acties die het FoodService Instituut Nederland de komende jaren voor haar leden zal ontplooien.

Twee van de aanbevelingen die uit het onderzoek naar oren zijn gekomen, is dat leden massaal vinden dat het FSIN het onafhankelijke kennisinstituut voor de buitenshuisconsumptie moet blijven, en die rol nog sterker moet gaan maken. Daarnaast vragen leden aan het FSIN om in interactie met leden de bestaande kennisproducten te ontsluiten.

Op het zomercongres hoort u meer van deze plannen door Bas Hauwert. De andere sprekers op het zomercongres zijn Jan-Willem Grievink (directeur FSIN), Rob Adriaanse (Humphrey’s) en Mark Korzilius (o.a. Vapiano en La Barraca).

Wilt u ook naar het zomercongres? Geef u op via info@fsin.nl (alleen leden kunnen zich opgeven!), met vermelding van volledige naam, functie en e-mailadres. Uiterlijk opgeven voor 24 juni. Toegang uitsluitend na aanmelding en bevestiging daarvan door het FSIN. Bellen kan ook: 055 533 30 46.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!