Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN-brunchcongres op de Horecava

Ook dit jaar houdt het FSIN weer een brunchcongres op de horecava. FSIN-leden zijn hier van harte voor uitgenodigd. Het thema van dit jaar is 'Duurzaamheid: dilemma voor foodservice'. We hebben ook dit jaar weer inspirerende en ervaren key-note sprekers, die u een kijkje achter de schermen van hun bedrijf en ervaring gunnen.

10 november 2010 - Het congres vindt plaats op 11 januari 2011, op de horecava (Amsterdam RAI). De leden die naar het brunchcongres komen, kunnen na het programma gratis de horecava op. Het congres begint vanaf 09.30 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur.

Het congres is gratis toegankelijk voor bedrijven die lid zijn van het FSIN. Omdat zaalcapaciteit beperkt is, kunnen maximaal drie personen per bedrijf zich aanmelden. Dit congres is alleen voor leden.

Zoals elk jaar hebben we weer inspirerende keynote speakers voor u uitgenodigd. Dit jaar zijn dat Pär Larshans en Walter Seib.

Larshans is directeur MVO bij Max Hamburger Restaurants in Zweden en wereldwijd een veelgevraagd spreker. Zijn belangrijkste thema’s: duurzaamheid en (duurzaam) leiderschap. Twee onderwerpen die rechtstreeks verband houden met de talrijke prijzen die de keten nationaal en internationaal in de wacht wist te slepen. Vorig jaar ontving Max, dat consumenten precies laat weten hoe groot de CO2-uitstoot van ieder gerecht is, daarvoor de prestigieuze Green Award in Londen.

Walter Seib, ceo La Place en opvolger van Paul Bringmann, zal zijn toehoorders een kijkje achter de schermen geven. Wat is in zijn ogen het belang van duurzaam beleid, hoe pakt La Place dat aan en waar liggen dus kansen? La Place werkt aan regionaal, duurzaam, vegetarisch, 100% natuurlijk, caloriebewust en biologisch. Kortom: La Place werkt aan duurzaam succes. Dat de horecaformule van V&D daarin glansrijk slaagt, behoeft geen verder betoog.

Ook onze eigen FSIN-coryfeeën spreken u dit jaar weer toe. Frederik Masselink opent de dag met een blik op de maatschappelijke veranderingen. FSIN-directeur Jan-Willem Grievink gaat in op de hoofdconclusies uit een jaar lang onderzoek naar trends en ontwikkelingen in foodservice. Peter Visscher zal het met ons gaan hebben over de internationale duurzaamheidstrends, en wat Nederland daarin nog kan verwachten.

Kortom, een congres dat niet gemist kan worden. Let op, want opgeven is wel verplicht. Dat kan via info@fsin.nl .
Het FSIN nodigt een aantal topmensen uit het vakgebied uit om het congres bij te wonen.

Leden krijgen de uitnodiging toegestuurd. Op dit congres komt ook de FoodService Monitor weer uit, met trends, facts, ontwikkelingen, analyses en vooruitblikken.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!