Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN Quo Vadis Sessies: schrijf u nu in!

FSIN organiseert in oktober een drietal interactieve Quo Vadis Sessies met het oog op de FSIN Foodservice Beleidsmonitor 2013 die op dinsdag 25 september verschijnt. Doel is samen met onze leden te discussiëren en te kijken naar de toekomstkansen van Foodservice in 2013 en 2014.

17 september 2012 - Tijdens deze eerste FSIN Quo Vadis Sessies geven we directies, sales en marketing managers van aangesloten foodservicebedrijven in kort bestek een toelichting op de belangrijkste inzichten en conclusies in de FSIN Foodservice Beleidsmonitor 2013. Op die manier willen we onze leden actief helpen bij het uitstippelen van hun commerciële beleidsplannen komend(e) ja(a)r(en).

Interactieve workshop
Maar we doen meer! Tijdens de FSIN Quo Vadis Sessies gaan we, in kleine groepen, met onze leden in gesprek over de consequenties en mogelijkheden van de ontwikkelingen in de buitenhuishoudelijke consumptie zoals wij die als onderzoekers zien in 2013 en 2014. We hebben ze Quo Vadis genoemd omdat ze toekomstverkennend van karakter zijn.
We zoomen tijdens de sessies in op de belangrijkste trends, knelpunten en groeikansen voor Foodservice. Tegelijkertijd beantwoorden we vragen van leden en willen we leren van hun ideeën en inzichten om de kwaliteit van onze analyses in de toekomst verder te vergroten.

Actief kennisplatform
FSIN wil de markt voor de buitenhuishoudelijke consumptie actief stimuleren in het belang van zijn leden. Dat doen we door het uitgeven van kennisproducten, zoals onder andere de jaarlijkse FSIN Foodservice Beleidsmonitor. Daarnaast wil FSIN een platform zijn dat actief kennis en inzichten met zijn leden deelt. De FSIN Quo Vadis Sessies zijn een nieuw initiatief en vloeien voort uit deze missie.

Inschrijven
Per bedrijf kunnen zich maximaal twee personen inschrijven. De FSIN Quo Vadis Sessies, onder leiding van Jan-Willem Grievink, directeur FSIN, vinden plaats bij de inspirerende Smaak Kookstudio Utrecht, Herculesplein 315,  in Utrecht. Na inschrijving ontvangt u meer informatie, onder andere over het programma en de locatie (route).

U kunt zich uiterlijk tot en met 8 oktober aanstaande inschrijven voor drie data:
• Donderdag 11 oktober van 16.00 uur tot 19.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur)
• Woensdag 17 oktober van 16.00 uur tot 19.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur)
• Donderdag 25 oktober van 16.00 uur tot 19.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur)

Klik hier om u in te schrijven voor een van deze drie data. Dit kan uiterlijk tot en met 8 oktober aanstaande! De bijeenkomsten zijn alleen open voor FSIN-leden!

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!