Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN BESTAAT 10 JAAR!

JUBILEUMCONGRES OP 26 JUNI! We hebben het al eerder gemeld: Eind juni bestaat FSIN 10 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren, samen met onze leden! Geef u nu vast op!


 

21 april 2013 - Ons zomercongres, op 26 juni aanstaande, hebben we in een extra feestelijk jasje gestoken: Naast de gebruikelijke ledenvergadering hebben we interessante en inspirerende gasten uitgenodigd. Een mix van sprekers uit de praktijk, succesvolle ondernemers, en wetenschappelijke vernieuwende verder-weg-kijkers.

We kijken even terug, maar vooral vooruit!

En omdat geen feestje compleet is zonder cadeautjes, hebben we een verrassing voor onze leden!
De FSIN 500 komt eraan: De ranglijst van de 500 grootste foodformules van Nederland voor het eerst samen in één overzicht! Hier wordt momenteel hard aan gewerkt door het FSIN-team. We zijn er zelf erg enthousiast over, en kunnen niet wachten om te horen wat ú ervan vindt!

Natuurlijk proosten we op 10 jaar FSIN, voor en door onze leden!

Wij hebben er zin in! Zet u het alvast in de agenda?

FSIN Jubileumcongres
Kasteel ‘De Vanenburg’ te Putten
Aanvang: 13.00
Einde: rond 18.30

Meer weten over het programma en de sprekers? We hebben twee artikelen gepubliceerd over gasten die komen spreken op het zomercongres.

Klik hier voor meer informatie over Colette van Eerd (Jumbo)

Klik hier voor meer informatie over Luc de Brabandere (Boston Consultancy Group)

Let op: Alleen aanmeldingen van leden worden geaccepteerd.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!