Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Beleidsmonitor 2014 vandaag op de mat

Het FSIN presenteert vandaag de nieuwe en compleet vernieuwde Beleidsmonitor 2014. Het voorheen vuistdikke boek met veel cijfers, topics, duiding en analyse is dit jaar afgeslankt en compacter gemaakt. Op die manier kunnen we nog duidelijker alle hoofdlijnen voor beleidsvorming schetsen. De details brengen we voortaan digitaal op de website.

11 oktober 2013 - De Beleidsmonitor heeft daarnaast een compleet nieuwe opzet gekregen. Voorheen was het de ‘Foodservice Beleidsmonitor’. Die naam is veranderd naar simpelweg ‘Beleidsmonitor’, omdat we structureel de hele voedselketen willen belichten.

 

In deze beleidsmonitor 2014 komen dan ook alle schakels van de foodbranche aan bod. Via de boer, de producent en de grossier voeren we u langs de verkoopkanalen naar de consument. Dat is de Beleidsmonitor nieuwe stijl!

 

Verdiepende module ‘Insights’

Tegelijkertijd met de Beleidsmonitor lanceren we de verdiepende module ‘Insights’, op onze website. Het is een nieuw deel op onze website waarin we onze leden verdiepende informatie bieden bij alle publicaties. We hebben informatie over elk foodkanaal specifiek, maar ook over internationale trends en algemene marktinformatie.

 

We hebben in de Beleidsmonitor directe deep-links opgenomen naar de nieuwe module ‘Insights’. Leden kunnen in hun papieren Monitor de QR-codes scannen met hun telefoon, of simpelweg de link intikken om zo naar de verdiepende cijfers en informatie te gaan op de website. Op de doorbladerbare versie van de Beleidsmonitor (zowel beschikbaar op computer als alle tablets en telefoons), kunt u eenvoudig op de link klikken en dan wordt u direct doorgesluisd naar de juiste pagina.


Monitor doorbladeren

Leden kunnen hier klikken om de monitor online door te bladeren.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!