Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Foodservice Awards over kwaliteit van samenwerking binnen keten

Op 2 december 2013 organiseert Misset Horeca de eerste uitreiking van de Foodservice Awards. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke netwerkbijeenkomst. 

23 oktober 2013 - De feestelijke uitreiking vindt plaats bij Grand Hotel Huis te Duin. Het vijfsterren deluxe hotel aan de Noordwijkse kust serveert een culinair hoogstaand viergangendiner.
 

Zien en weerzien

Het centrale doel van deze bijeenkomst is het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende schakels in de foodserviceketen. U kunt volop netwerken met de tafelvoorzitters van horecabedrijven en –formules en uw collega’s uit de branche.
 

Foodservice Rapport

Tijdens het diner worden de resultaten uit het Foodservice Rapport gepresenteerd. Wie zijn de categoriewinnaars en wie mag zich voor het eerst dit jaar dé overall winnaar noemen?
 

De Foodservice Awards en het FSIN

De Foodservice Awards zijn afgeleid van de Industributietrofee in Foodretail. In dit geval betreft het echter de totale buitenshuis consumptie (foodservice). We richten ons daarbij op drie schakels in de foodserviceketen:

  1. leveranciers
  2. grossiers
  3. outlets (formules)

De verschillende partijen in de ‘branche’ beoordelen elkaar over en weer. Zo ontstaat er voor elke schakel een beeld van de samenwerking met handelspartners. Het gaat eigenlijk niet zozeer om de ranking van hoog naar laag. Dit onderzoek maakt vooral duidelijk op welke puntende hele branche zich kan verbeteren. En dat draagt bij aan de verdere professionalisering van foodservice, zoals dat met Industributie ook is gebeurd binnen foodretail. Dit sluit aan bij de doelstelling van het FSIN: verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering binnen Foodservice.

De uitvoering van het onderzoek (dataverzameling, analyse en rapportage) ligt in handen van EFMI Business School (EFMI). Het EFMI voert ook het onderzoek uit voor de IndustributieTrofee. Het FSIN zal als kennisinstituut in foodservice toezicht houden op het proces als geheel. Het FSIN gebruikt het kwalitatieve deel van het onderzoek voor haar monitors. Het FSIN en het EFMI werken overigens vaker samen op gebied van research.
 

Uitnodiging

U kunt de complete uitnodiging voor de Misset Horeca Foodservice Awards hier downloaden.

De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor directie- en topmanagement van fabrikanten, grossiers en horecabedrijven en –formules. Aanvragen van andere organisaties worden slechts bij uitzondering en na overleg gehonoreerd. 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!