Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

‘Service, value en co-creation’

Foodservice moet klantverwachtingen overtreffen en kan nog enorme stappen zetten, stelde Jan-Willem Grievink, directeur van het FoodService Instituut op het jaarlijkse FSIN Brunchcongres tijdens de Horecava. Doelstelling nummer één in 2014 is wat hem betreft dan ook (het verbeteren van die) service. Op twee staat value en op drie – ‘eveneens een randvoorwaarde’ - co-creation. 

15 januari 2014 - FSIN zoomde tijdens het Brunchcongres onder leiding van FSIN-bestuurslid Henri Froeling (en ceo van Bakerstreet) in op het thema Food & Service 3.0. FSIN-voorzitter Frederik Masselink trapte af met een blik op de ontwikkelingen op de wereld(food)markt. ‘Alle economische seinen...

Wil je verder lezen?

Wil je dit nieuwsitem verder lezen en het bijbehorende document downloaden? Meld je dan aan bij FSIN

Lid worden van FSIN

Bent u al lid van FSIN?

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!