‘Met een maatwerkconcept alleen ben je er niet’

Food & beverage op (muziek)festivals en evenementen wordt steeds belangrijker. Bezoekers verwachten iedere keer opnieuw verrassing, innovatie en nieuwe concepten. Hans Kuipers van Loc7000, jaarlijks betrokken bij meer dan honderd evenementen, weet dat als geen ander. Hij is onder meer verantwoordelijk voor food & beverage op Lowlands (55.000 bezoekers).

15 januari 2014 - Lowlands staat al jaren bekend om zijn trendsettende concepten als het gaat om Food & Beverage. ‘Wil je weten wat de nieuwe foodtrends gaan worden, dan moet je op Lowlands gaan kijken’, zo valt al jaren in de branche te beluisteren. Verantwoordelijk daarvoor is Hans Kuipers. Op...

Wil je verder lezen?

Wil je dit nieuwsitem verder lezen en het bijbehorende document downloaden? Meld je dan aan bij FSIN

Lid worden van FSIN

Bent u al lid van FSIN?

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!