Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Reis met New Food Concepts naar NY voor lessen over blurring

New Food Concepts is een 7-daagse masterclass voor executives in Foodservice, helemaal gericht op de versmelting van foodservice en foodretail. Veranderend shoppergedrag is de basis van deze (r)evolutie en is in de VS al veel langer zichtbaar. De Masterclass wil beleidsmakers binnen de foodwereld zicht geven op de inhoud en de betekenis van deze ontwikkeling voor de Nederlandse markt

26 februari 2014 - De Masterclass is een initiatief van ConCeption BV. Met het Masterclass programma willen ze het denken over deze nieuwe foodtrend ondersteunen. Dat doen ze door een combinatie van theorie (gastcolleges van hoogleraren en experts) en case story analyses van concepten die ook in de praktijk bekeken en geanalyseerd worden.

 

Opzet van het programma

Na een voorbereidende lesdag in Nederland volgen 5 lesdagen in New York City, waar we samenwerken met ervaren gastdocenten. Hoogleraren, professionals uit het vak en ervaringsdeskundigen treden op als lecturers & challengers. De masterclass wordt afgesloten met een laatste lesdag in Nederland. Docenten zijn onder andere Jan-Willem Grievink (directeur van het FSIN), Drs. Marcel van Tuyn, Goos Eilander, Ralph Bertrand, en Prof. Christopher C. Muller.

 

Blurring zorgt voor verandering

Dat ‘blurring’ en ‘hybride consumentengedrag’ de komende 10 jaar de agenda van de foodsector gaan bepalen stond al langer vast. Jan-Willem Grievink heeft daar in het verleden al vaak over geschreven en gesproken en aangegeven op welke manier deze trend alle bestaande foodkanalen gaat veranderen. Zowel supermarkt als klassieke horeca gaan fundamenteel veranderen.

 

“Professionals uit foodretail en foodservice moeten van elkaar leren. Beiden moeten op ontdekkingstocht naar de nieuwe werkelijkheid samen met leveranciers. Deze compacte opleiding in New York is een unieke mogelijkheid om academische inzichten te combineren met succesvolle cases.”

Jan-Willem Grievink, founder New Food Concepts

 

Meer weten over deze masterclass? Kijk op de website van New Food Concepts of download de brochure

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!