Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Quo Vadis sessies: Consument trekt aan de touwtjes!

In mei en juni organiseert het FSIN opnieuw vier Quo Vadis-sessies rondom de publicatie van de nieuwe FoodShopper Monitor. Het centrale thema in deze monitor is de consument die de touwtjes in handen neemt. In de monitor die uitkomt op 15 mei vindt u de nieuwste cijfers en ontwikkelingen rondom consumentengedrag. Ook leest u over de gevolgen voor de markt.

16 april 2014 - Tijdens de Quo Vadis sessies krijgt u een korte inleiding bij de centrale thema’s uit de FoodShopper Monitor. Daarna is er tijd voor gesprek en discussie over de betekenis van alle ontwikkelingen voor u.

Dit jaar organiseren we de Quo Vadis sessies in verschillende regio’s.

 

De data en locaties:

Maandag 26 mei bij boerderij Lansingerland in Bergschenhoek
VOLGEBOEKT: Dinsdag 27 mei bij Sligro Food Group in Veghel
VOLGEBOEKT: Woensdag 4 juni bij Kookstudio Smaak in Utrecht
VOLGEBOEKT: Donderdag 5 juni op het FSIN kantoor in Ede

 

Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we u tijdens de Quo Vadis sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen.

 

Inschrijven

U kunt zich nu inschrijven voor de Quo Vadis sessies van mei en juni! Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en het adres van de betreffende locatie.

Per sessie is plaats voor maximaal 15 FSIN-leden. Wacht dus niet te lang en schrijf u nu in! Gebruik daarvoor het formulier hier onder het nieuwsbericht.

 

De toelichting op de FoodShopper Monitor wordt verzorgd door Hanneke van Bladel en Ubel Zuiderveld, auteurs. De discussie wordt geleid door Anique Grievink, coördinator van de monitor, in samenwerking met een FSIN-bestuurslid.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!