Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Verrassende revolutie in desk dining

Met uitzondering van Frankrijk wordt in de meeste West-Europese landen niet langer thuis geluncht. mensen eten op of vlakbij hun werk. Veel consumenten vinden het aanbod in kantines slecht. Ze geloven dat de producten van goede kwaliteit zijn, maar twijfelen aan de bereiding. Een revolutie in desk-dining is nodig, en al aan de gang. In de Foodshopper Monitor gaan we hier dieper op in.

 

15 mei 2014 - Een derde van de werkende Amerikanen neemt de lunch mee van huis, de rest koopt deze op het werk. Fastfood (43%) is het popu- lairst, daarna de kantine (25%) en een restaurant (17%). In Duitsland heeft een derde van alle werknemers toegang tot een kantine. Iets meer dan 50%...

Wil je verder lezen?

Wil je dit nieuwsitem verder lezen en het bijbehorende document downloaden? Meld je dan aan bij FSIN

Lid worden van FSIN

Bent u al lid van FSIN?

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!