Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN lanceert App op 18 mei!

Met gepaste trots presenteren wij: de FSIN App! Tegelijk met het verschijnen van onze nieuwe FoodShopper Monitor, lanceren we als FoodService Instituut op 18 mei 2014 ook een eigen applicatie. Met die app kunt u voortaan ook op uw tablet on- en offline onze nieuwste publicaties bekijken. Of u nu op uw werk bent om een meeting voor te bereiden of thuis rustig op de bank onder het genot van een goed glas wijn nog eens wat na wilt lezen: onze publicaties zijn via uw tablet nu altijd binnen handbereik.

Boek, app en website

Natuurlijk blijven onze vernieuwde FSIN Beleidsmonitor en FoodShopper Monitor ook in boekvorm verschijnen. Daarnaast verschijnen alle FSIN publicaties voortaan ook digitaal: ze zijn via de FSIN App te downloaden op uw tablet, of via de FSIN website online te bekijken. Exclusief en alleen voor onze leden.

 

Geheel nieuwe opzet FoodShopper Monitor

De nieuwe FoodShopper Monitor die op 15 mei verschijnt is de eerste publicatie die in de app wordt geplaatst. De digitale versie heeft u veel extra’s te bieden in vergelijking met het boek. Overal waar in het boek een  ‘link’ symbool is te zien, kunt u via de digitale versie die u downloadt in de app direct een achtergrondartikel lezen of een grafiek bekijken. Heeft u geen tablet? Geen nood, via het ledengedeelte van de FSIN website kunt u de digitale versie van het boek inclusief alle extra’s online lezen.

 

Hoe werkt het?

Ga op uw tablet naar de store en download daar de FSIN App gratis (beschikbaar voor iPad en Android tablets).  Als u daarna de app opent op uw tablet ziet u in uw beeldscherm de publicaties die u kunt downloaden. Met uitzondering van de FSIN folder zijn alle publicaties beveiligd en alleen te downloaden met een e-mailadres en wachtwoord. Daarvoor kunt u het mailadres en wachtwoord gebruiken waarmee u ook inlogt op de FSIN website. Daarna downloadt de publicatie op uw tablet. U kunt de publicatie op elk gewenst moment weer van uw tablet verwijderen.

 

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar fsin.nl, klik rechtsboven op ‘inloggen leden’ en vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. Als u dan uw e-mailadres invoert krijgt u automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd. Als u daarmee voor de eerste keer inlogt kunt u een persoonlijk wachtwoord kiezen. 

 

Nog nooit ingelogd maar wel FSIN lid?

Maakt u nog geen gebruik van het ledengedeelte van onze website maar bent u wel FSIN-lid? Stuur dan een mailtje naar info@fsin.nl met uw zakelijk e-mailadres, daarmee kunt u zich dan laten registreren. Per organisatie kunnen zich meerdere contactpersonen registreren.

 

Vragen?

We hebben een pagina aangemaakt met een FAQ (meestgestelde vragen). Mocht u daar uw vraag niet vinden, dan kunt u een mail sturen naar info@fsin.nl en ontvangt u zo snel mogelijk het antwoord!

 

Dichtbij

Met de lancering van de FSIN app willen we alle kennis en expertise en de duiding van wat er in de foodmarkt gebeurt nog dichter naar onze leden toe brengen.

Het FoodService Instituut is hét onafhankelijke instituut voor de kennisontwikkeling over de markt voor de buitenshuisconsumptie. We brengen de totale foodservice- én foodmarkt in kaart en analyseren de effecten van nieuwe internationale ontwikkelingen op de markt. Door vanaf nu al onze publicaties ook digitaal ter beschikking te stellen voor gebruik op tablets zijn we ervan overtuigd onze leden nog beter van dienst te zijn en het gebruiksgemak van alle FSIN informatie voor onze leden te vergroten.

 

We wensen u dan ook heel veel plezier en gebruiksgemak met deze nieuwe ontwikkeling!

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!