Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Zomercongres: serving new solutions

Het FSIN nodigt al haar leden van harte uit voor het FSIN Zomercongres 2014 met als thema: serving new solutions. Het congres vindt plaats op woensdag 25 juni 2014 in Kasteel de Vanenburg in Putten. De ontvangst is vanaf 13.30 uur en het programma eindigt om ongeveer 18.30. Aansluitend hebben we een buffet tot ongeveer 20.00 uur.

23 mei 2014 - Als FSIN lid kunt u ons congres kosteloos bijwonen met maximaal 3 personen van uw organisatie.


Serving New Solutions

Na een korte ledenvergadering, waarin de jaarrekening 2013 en de plannen, inclusief begroting, voor 2014 en 2015 worden vastgesteld, willen we u graag inspireren door verrassende sprekers op het gebied van service, foodconcepten en de grillige consument.

We praten naar aanleiding van ons thema, ‘Serving new Solutions’ met uitdagers van vandaag en kijken van buiten naar onze eigen branche. Serving new solutions… waarbij Service het sleutelwoord is.


Uitnodiging

Binnenkort valt de uitnodiging met meer informatie bij u op de mat, maar we raden u aan om de datum nu alvast in uw agenda te noteren, want het zou jammer zijn als u het miste!

 

Graag verwelkomen wij u op woensdag 25 juni a.s. op Kasteel de Vanenburg in Putten!


In het kort:

Woensdag 25 juni 2014

Kasteel de Vanenburg, Putten

Ontvangst: 13.30 uur
Einde programma: ca 18.30 uur
Aansluitend buffet tot ca. 20.00 uur

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!