Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Spreker zomercongres (1): Steven van Belleghem

Steven is één van Europa’s leidende opiniemakers als het gaat om Social Media en communicatie. Als spreker op zijn vakgebied is hij veelgevraagd door zijn enthousiaste stijl. 

9 juni 2014 - Van Belleghem heeft in zijn carrière de impact van digitale en social media op consumenten en organisaties bestudeerd. Hij wil bedrijven inspireren en helpen om zich aan te passen aan de huidige realiteit. Door de jaren heen, heeft hij honderden workshops voor managementteams gegeven om hen te helpen met wat hij zelf noemt de ‘conversation strategy’.

 

Zijn laatste boek ‘The Conversation Company’ (meer dan 10.000 exemplaren verkocht in 6 maanden) zet zijn filosofie uiteen over consument-georiënteerde organisaties die de mogelijkheden van digitale media ten volle benutten. Zijn voorgaande boek (‘The Conversation Manager’), won de 2010 Marketing Innovation in Literature award.

 

Van Belleghem’s eigen bedrijf ‘B-Conversational’ is erop gericht om bedrijven te helpen zich te ontwikkelen tot ‘conversation companies’.

Naast zijn werk als adviseur, auteur en spreker is hij ook een part-time marketing professor bij de Vlerick Business School.

 

Door de jaren heen heeft van Belleghem veel ‘beste spreker’-awards gewonnen op zowel nationale als internationale conferenties. Van Belleghem is één van de sprekers op het Zomercongres van het FSIN. Vergeet u niet op te geven!

 

Bekijk hieronder de slides van een van zijn recentste presentaties met de titel: ‘Ben je klaar om de toekomst opnieuw uit te vinden?’

Bekijk hier een korte interview met van Belleghem met daarbij korte stukjes uit zijn presentatie. 

Foto: netwerk023.nl

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!