Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Zomercongres: drie jonge, inspirerende ondernemers

Op het zomercongres hebben we uitdagende sprekers van zowel binnen als buiten onze branche. We hebben een gesprek met drie jonge ondernemers die mede-verantwoordelijk zijn voor het aanjagen van de 'gezond en lekker'-trend die Nederland overspoelt.

1: Stach Schaberg: STACH

10 juni 2014 - Stach weet wat lekker is, en dat deelt hij graag met anderen. Met zijn kant-en-klare verse maaltijden biedt hij een oplossing aan de drukke, hardwerkende, sociale stadsmens die toch gezond en lekker wil eten. 

Dagelijks leveren zo'n twintig verschillende lokale leveranciers precies die maaltijden die Stach met zorg bij hen heeft geselecteerd. En je kunt er niet alleen maaltijden, soepen en saldes halen, maar ook de lekkerste biologische broden, borrelplankjes, chocola, koeken en olie.


2: Jop van de Graaf: SLA Amsterdam

Mede-oprichter en eigenaar van Sla Amsterdam Jop van de Graaf zette één van de eerste Salad&Juice bars in Nederland neer. Zijn innovatieve concept slaat goed aan en de lange rijen spreken boekdelen.


3: Marleen Jansen: Marleen kookt

Marleen Jansen kookt samen met haar team elke dag lekkere EN gezonde maaltijden voor gezinnen en bedrijven in Amsterdam en Amstelveen. Sinds de oprichting twee jaar geleden is haar bedrijf hard gegroeid: op dit moment kookt ze ca. 1500 maaltijden per week. 

 

Tijdens het congres gaan we in gesprek met deze drie ondernemers die ondanks hun verschillen allemaal bijdragen aan de populariteit van de gezondheidstrend. Heeft u zich al opgegeven voor het zomercongres? Dat kan hier.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!