Quo Vadis Sessies Beleidsmonitor 2016

Het is bijna zover! In juni brengen we de nieuwe FSIN Beleidsmonitor 2016 uit. De signalen staan weer op groen voor de foodservicemarkt, maar het zijn vooral de kleine uitdagers van de markt die voor beweging zorgen.

In mei en juni organiseren we weer vier Quo Vadis-sessies. Van de strijd om biologisch tot virtuele foodaanbieders, van de zoektocht naar onze wortels tot de veramerikanisering van foodservice en van foodmarkten tot stadswinkels. We gaan graag met je in gesprek over de ontwikkelingen in de markt.

29 april 2015 - In juni brengen we de nieuwe FSIN Beleidsmonitor 2016 uit. Een half jaar eerder dan gebruikelijk, want we hebben de publicatie van de FoodShopper Monitor en de Beleidsmonitor omgedraaid. Begin juni ligt de nieuwe Beleidsmonitor bij onze leden op de mat. 
En we nodigen onze leden graag uit om met ons in gesprek te gaan over alle actuele ontwikkelingen. 

 

De data en locaties van de Quo Vadis Sessies:

Dinsdag 19 mei bij Vineyard in Utrecht
Donderdag 21 mei bij Hutten Catering in Veghel  
Dinsdag 2 juni bij Albron in de Meern
Donderdag 4 juni bij de RAI in Amsterdam  

 

Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen.

 

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de Quo Vadis sessie van mei en juni. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en het adres van de betreffende locatie.

 

Per sessie is plaats voor maximaal 15 FSIN-leden en en maximaal 2 deelnemers per organisatie. Wacht dus niet te lang en schrijf je nu in!

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!