Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Unieke masterclass in New York over Blurring Food Concepts

De wereld van eten en drinken gaat veranderen. Er komen allerlei tussenvormen van retail en horeca. Je hebt er al over gehoord! Dat is ook precies de reden dat je als directeur of beleidsmaker deel kunt nemen aan een unieke compacte opleiding, een soort stoomcursus over de toekomst van food die Jan-Willem Grievink en Paul Bringmann grotendeels in New York geven.

Wetenschap en praktijk-analyses rond nieuwe foodconcepten in New York!

De tweede Masterclass New Food Concepts in New York gaat in mei 2015 van start!

Als jij op MT of beleidsmakend niveau bezig bent in de wereld van Foodservice, dan kun je je kandidaat stellen om met 15 andere Executives uit Foodretail en Foodservice (en leveranciers) in de veranderende wereld van New Food concepten te duiken. In 7 dagen tijd gaan we de theorie en de praktijk van de toekomstige nieuwe werkelijkheid van ‘blurring food’ ontdekken. Dat doen we grotendeels op die plek waar grote delen van die nieuwe werkelijkheid al zichtbaar worden: New York. Met een dag vooraf op Nyenrode en na de 5 dagen in NYC later nog een afsluitende dag.


Kerndocenten: Bringmann, Muller, Grievink

Paul Bringmann (oprichter van La Place), professor Christopher Muller PhD (hoogleraar Boston University) en Jan-Willem Grievink zijn de kerndocenten die met een kleine groep foodmanagers uit Nederland de geheimen van blurring willen ontrafelen.

Waarom zijn deze concepten zo succesvol? Hoe zit hun verdienmodel in elkaar? En hoe gaan bestaande formules met die veranderingen om?

De opkomst van blurring concepts zou wel eens een ‘game-changer’ binnen alle bestaande foodkanalen kunnen blijken te zijn. Foodretail én Foodservice zullen (moeten) veranderen om niet op achterstand te komen. En dat geldt ook voor de andere spelers in de foodketen, zoals leveranciers en grossiers.
 

Heb je interesse? Vraag dan via aniquegrievink@conception.nl een persoonlijk gerichte uitnodiging aan met meer informatie.

Het is een unieke kans om met topmensen uit Foodservice en Foodretail deel te nemen aan het tweede Masterclass Executive Program dat van 26 tot 30 mei 2015 in New York plaatsvindt. De startdag vooraf op Nyenrode is op 7 mei. De slotdag van het programma hebben we voorlopig gepland op 9 juni. Wil je alvast weten wat de ervaring van deelnemers aan de eerste opleiding waren? Kijk dan op www.newfoodconcepts.nl/alumni

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!