Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Sprekers brunchcongres 2015

Tijdens het Brunchcongres 2015 hebben we drie gastsprekers voor u, die u zonder twijfel zullen inspireren en verrassen. Naast onze eigen FSIN-voorzitter Frederik Masselink en directeur Jan-Willem Grievink staan namelijk ook Stephen Minall, François Valdivieso en Herman Konings klaar om u mee te nemen in hun verhaal. Samen met dagvoorzitter Prof. Drs. Jeroen Smit belooft het een onvergetelijk congres te worden.

Dagvoorzitter Prof. Drs. Jeroen Smit

Jeroen Smit is hoogleraar Journalistiek, onderzoeksjournalist en auteur van de boeken ‘Het drama Ahold’ en ‘De Prooi’. Smit heeft een uitgebreide journalistieke geschiedenis, o.a. als redacteur bij het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad en als hoofdredacteur van FEM/De Week. Daarnaast was Smit docent voor de postdoctorale opleiding Journalistiek aan de Erasmus Universiteit en werkte hij in verschillende hoedanigheden mee aan televisie- en radioprogramma’s.

 

 

FSIN Voorzitter Frederik Masselink

Frederik Masselink is voorzitter van het FSIN en kan bogen op een jarenlange ervaring in het levensmiddelenkanaal, die begon bij Coca-Cola en Heinz. Vervolgens is hij bijna twintig jaar verbonden geweest aan Bestfoods Benelux waar hij lange tijd bestuursvoorzitter was. Daarnaast heeft Frederik gewerkt voor verschillende koepelorganisaties zoals de Stichting Merkartikel en VNO/VAI. Hij is mede-oprichter van het FNLI en board member van ECR Europe.


 

FSIN directeur Jan-Willem Grievink

Jan-Willem is een van de oprichters van het FSIN en directeur van de FSIN organisatie. Vanaf het begin van zijn carrière is Jan-Willem actief in de foodbranche. Hij heeft tientallen (internationale) organisaties begeleid met strategische vraagstukken en veranderingsprocessen. Naast zijn werk als FSIN directeur doceert hij als parttime kerndocent aan de EFMI Business School en heeft hij de Masterclass Foodretail en het Masterclass New Food Concepts Executive Program opgezet. Tevens is Jan-Willem schrijver van diverse managementboeken en columnist van diverse vakbladen, en commissaris bij de Breman Groep en Koninklijke Fruitmasters.


 

Stephen Minall, eigenaar en directeur van Moving Food Ltd

Stephen is eigenaar en directeur van Moving Food Ltd. Een ondernemer met jarenlange en wereldwijde ervaring in Foodretail en Foodservice. De co-founder van quickservice restaurant Wrapid en voormalig operations director van Pizza Hut heeft een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en brengt met zijn eigen organisatie Moving Food nieuwe producten en merken op de markt. Hij geeft ons zijn visie op de veranderingen in de markt.

 

 

François Valdivieso

François is Chief Merchandise Officer bij Manor Food in Zwitserland. Op het gebied van Food is Manor al jarenlang zeer succesvol. Voor hij bij Manor kwam werken is François lange tijd voor Delhaize actief geweest. Met zijn ruime foodervaring geeft hij ons een kijkje in de keuken van Manor Food.

 

 

 

Herman Konings

Herman Konings is master in de theoretische psychologie aan de Universiteit van Leuven en directeur van trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing / nXt. Als trendanalist en consumentenspsycholoog neemt hij ons mee in de identiteit van de veranderende foodshopper.

 

 

Meer weten of opgeven? Klik hier.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!