Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Geef je op voor Disruption Impact Team

Het FSIN is op zoek naar jonge professionals binnen haar leden met een scherpe blik en een sterke eigen visie op de toekomst. Samen met hen willen we een team van ‘investigators’ vormen met wie we kijken naar de ‘disruptive forces’ die de foodketen beïnvloeden. We bespreken de impact die deze krachten op de keten hebben, maar kijken ook naar de kansen die ze bieden voor de markt om verder te groeien en te ontwikkelen.

9 februari 2015 - De foodservicemarkt had de afgelopen jaren een moeilijke tijd, en nu lijkt ook (food)retail aan de beurt te zijn. Ondertussen verovert de foodshopper de keten en maakt online een stormachtige groei door: het zijn allemaal krachten die de keten in beweging zetten.
 

De grote vragen zijn: waar gaan we naartoe? Wat worden de nieuwe business-modellen, wie zijn de kansrijke spelers? Wat zijn de sleutels voor succes? En wat hebben alle ‘disruptive forces’ te betekenen voor de onderlinge verhoudingen in de foodservice markt? Het FSIN wil samen met haar leden een ‘signpost’ creëren, waarmee we zicht geven op de betekenis van alle veranderingen voor de Nederlandse foodservicemarkt de komende jaren.


Bijeenkomsten

Het Disruption Impact Team (D.I.T.) komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar en brainstormt over alles wat we zien gebeuren in de markt. We brengen voorbeelden in kaart, leren van cases die we samen bespreken en analyseren en delen visie. Vanuit de verschillende gezichtspunten in de keten bespreken we welke impact bepaalde veranderingen hebben.

De sleutels voor succes die voortkomen uit de analyses, delen we vervolgens met alle FSIN-leden.

Het D.I.T. bestaat uit 10-12 vertegenwoordigers van onze leden en bestaat uit leveranciers, grossiers, outlets en iemand vanuit retail. Het team is bedoeld voor jonge professionals met een duidelijke eigen visie. We starten met de eerste meeting in het voorjaar van 2015.


Geef je op!

Het D.I.T. gaat van start onder leiding van Jan-Willem Grievink en Anique Grievink. Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen? Neem contact op met Anique door te mailen naar aniquegrievink@fsin.nl .

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!