Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Sprekers zomercongres: Wie is wie?

Het FSIN Zomercongres vindt plaats op 24 juni 2015. We hebben jonge, boeiende sprekers die u meenemen in hun ongekunstelde visie op de ontwikkelingen en kansen in de foodservicemarkt. Met hun frisse blik én hun succes dwingen zij spelers in Foodservice met andere ogen naar de nieuwe werkelijkheid te kijken. Wie zijn die sprekers?

Wim Ballieu van Balls & Glory

10 mei 2015 - Wim is in België tv-presentator (Goe Gebakken) en eigenaar van Balls & Glory, waar naar eigen zeggen ’s werelds allerallerallerlekkerste gehaktballen worden gemaakt. Deze Belgische food freak groeide op in West-Vlaanderen en bracht zijn vakanties door op de boerderij van zijn grootouders. Lange tijd dacht hij later de slagerij van zijn ouders over te nemen, maar inmiddels is hij naast ondernemer ook adviseur voor vele foodbedrijven. Balls & Glory werd in 2013 uitgeroepen tot ‘Beste Foodconcept van Europa’.

 

 

 

 


Tsibo Lin van de Amsterdamse Foodhallen

Ook al is hij een telg uit een gerenommeerde horecafamilie, tijdens zijn studie aan de Erasmus Universiteit kwam Tsibo tot de slotsom dat het anders moest met de beleving in de horeca om ook jongeren te blijven boeien. Met een aantal studiegenoten richtte hij de Amsterdamse Foodhallen op dat in zes maanden tijd een reputatie wist op te bouwen als belangrijke innovator en daarmee foodservicebedrijven inspireert tot vernieuwingsdrang. 

 

 

 

Daniël van der Stel  & Marco Zander van Old Scuola

Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels serieuze business. Daniël en zijn zakenpartner Marco bakken “pizza’s zoals pizza’s moeten zijn. Geen deegpletters, diepvriespizza’s, uitrolmachines of afbakvarianten. Echte pizza’s vliegen door de lucht!” Met hun cateringconcept zijn ze te vinden op bijna elk groot Nederlands muziekfestival en ze zijn nog lang niet klaar. Tijdens het congres verklaren ze het succes van de groeiende populariteit achter dit opmerkelijke pizzaverhaal.  

 

U bent van harte welkom op het FSIN Zomercongres 2015!

We ontvangen u graag vanaf 13.30 uur op Kasteel De Vanenburg in Putten.

 

Als lid van het FSIN kunt u zich met maximaal drie personen aanmelden voor dit congres. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden kan op fsin.nl/zomercongres, uiterlijk tot 18 juni.

Toegang uitsluitend na aanmelding en bevestiging door het FSIN.


Ontvangst: 13.30 uur
Einde programma: ca. 18.30 uur
Aansluitend buffet tot ca. 20.00 uur

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!