Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

[VOLGEBOEKT] Schrijf je in voor de nieuwe serie Quo Vadis-sessies

Nog een paar weken en dan is het zover! Op 1 december brengen we de nieuwe FSIN FoodShopper Monitor 2016-2020 uit! We kijken een aantal jaar vooruit. Hoe denkt de foodshopper, hoe gaat het met zijn portemonnee, wat vindt hij belangrijk, waar wordt hij door getriggerd en door welke factoren laat hij zijn gedrag beïnvloeden?  Gemak of Genieten? Gezond of een Goed verhaal, wat vindt de foodshopper de belangrijkste ‘G’ op de plekken waar hij komt om te eten of te drinken? We gaan er graag met je over in gesprek!

16 oktober 2015 - Op 1 december brengen we de nieuwe FSIN FoodShopper Monitor uit, waarin we vooruitblikken naar de jaren 2016-2020. Welke spelers worden de winnaars de komende jaren? Zijn het de supermarkten? Foodservice spelers? Of winnen nieuwe partijen de loyaliteit van de foodshopper? Rondom de publicatie van de nieuwe FoodShopper Monitor organiseren we opnieuw 4 Quo Vadis-sessies, waarin we een aantal highlights uit de monitor presenteren en graag met onze leden in gesprek gaan over alle ontwikkelingen!

 

De data en locaties van de Quo Vadis-sessies:

  • Dinsdag 24 november bij Smaak in Utrecht - VOLGEBOEKT
  • Donderdag 26 november bij het FrieslandCampina Experience Center in Wageningen - VOLGEBOEKT
  • Dinsdag 8 december bij LaPlace de Rotonde in Enspijk - VOLGEBOEKT
  • Donderdag 10 december bij Boerderij Lansingerland in Bergschenhoek - VOLGEBOEKT
  • De extra sessie op 2 december bij Vineyard Catering - VOLGEBOEKT

 

Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis-sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen.

Benieuwd naar de nieuwste Foodshopper cijfers en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de Quo Vadis-sessies van november en december 2015. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en de adresgegevens van de betreffende locatie.

Per sessie is plaats voor maximaal 16 deelnemers en maximaal 2 deelnemers per lid. Een sessie vol? Mail dan naar info[at]fsin.nl voor een plaats op de wachtlijst.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!