Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Meld je nu aan voor het FSIN Brunchcongres op 12 januari 2016

De foodketen is een nieuw tijdperk ingegaan. Nieuwe spelers doen hun intrede op de markt. Er wordt meer geld in de foodsector geïnvesteerd en online speelt een steeds belangrijkere rol bij alle toekomstvragen. En de consument? Die zoekt naar eigenheid - ook in food. 
Food's Heartbeat is het thema van ons jaarlijkse FSIN Brunchcongres. Aanmelden kan via het invulformulier hieronder op de pagina!

24 november 2015 - We heten je op dinsdag 12 januari 2016 graag van harte welkom op het jaarlijkse FSIN Brunchcongres in de RAI, waar we gezamenlijk het nieuwe foodjaar starten. Dat doen we vanuit internationaal perspectief met een aantal inspirerende sprekers en cases. Ontdek samen met ons het nieuwe hartritme in de foodmarkt!

Hieronder stellen we de sprekers alvast aan je voor en wordt het programma weergegeven. 

Sprekers

David Bosshart is CEO van het Gottlieb Duttweiler Insituut in Rüschlikon/Zürich en houdt zich bezig met alle ontwikkelingen in de foodsector. Hij schetst een aantal wereldwijde ontwikkelingen die ook de Nederlandse foodsector beïnvloeden.
 

 

Angelo Mans is senior manager events en franchise bij La Place restaurants en begeleidt de uitrol van de LaPlace restaurants bij Google in de VS. Hij biedt ons een blik van binnenuit op de internationale groei van deze innoverende versformule.
 

 

Thomas Hirschberger is gastronoom en CEO van Hans im Glück, een succesvolle Duitse hamburgerketen. Door ons een kijkje achter de schermen te geven, onthult Hirschberger het geheim van zijn succes.


 

Ståle Økland is een Scandinavische trendexpert, globetrotter, schrijver, denker en spreker. Hij trok een tijd op met verschillende rockbands. Zijn advies aan de Nederlandse foodsector: leer van deze popsterren.


 

Jan-Willem Grievink, directeur van het FSIN, zet voor ons alle internationale trends die de foodketen beïnvloeden in perspectief en geeft zijn visie op de outlooks voor 2016 tot 2025.


 

Paul Bringmann, voorzitter van het FSIN, neemt ons vanuit zijn rijke ervaring als CEO van La Place mee in een aantal internationale, inspirerende en succesvolle concepten in de markt.

 

 

 

Programma

 • 9.00 uur Ontvangst
   
 • 9.30 uur Opening door dagvoorzitters Paul Bringmann en Jan-Willem Grievink
   
 • 10.00 uur David Bosshart, CEO Gottlieb Duttweiler Institut
  De krachten achter de formulegroei in Foodservice
   
 • 10.40 uur ​Paul Bringmann, voorzitter van het FSIN
  De grootste veranderingen op weg naar 2020
   
 • 11.10 uur Pauze
   
 • 11.40 uur Angelo Mans, Senior Manager Events & Franchise bij La Place
  Hoe een Nederlandse restaurantketen Amerikaanse harten verovert
   
 • 12.15 uur Thomas Hirschberger, directeur Hans im Glück
  Een succesvol concept heeft een ' ziel' nodig
   
 • 12.50 uur Ståle Økland
  Wat we kunnen leren van rockbands
   
 • 13.30 uur Afsluiting en lunch
  Met topproducten van onze leden

 

Met dank aan een aantal van onze leden kunnen we na afloop van dit congres weer een heerlijke lunch verzorgen. Voor de tweede keer koppelen we daar een lunch-competitie aan en na afloop van het congres kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete product. In 2015 was Koppert Cress de eerste winnaar van de FSIN-trofee. Wie mag in 2016 de FSIN-trofee voor het meest bijzondere en trotse product in ontvangst nemen?

 

De inschrijving voor het FSIN Brunchcongres is gesloten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!