Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Zomercongres FSIN op 22 juni in Putten

FoodService Instituut Nederland organiseert voor haar leden twee keer per jaar een congres, het Brunchcongres op de Horecava en het Zomercongres. Het aanstaande Zomercongres vindt plaats op 22 juni bij Kasteel De Vanenburg in Putten.

23 februari 2011 - Centraal tijdens het FSIN-Zomercongres staan dit jaar belangrijke beleidsissues voor leveranciers en foodservice-outlets. FSIN zal het exacte programma zodra dat bekend is, aankondigen op de site.

FSIN is continu actief voor haar leden om hen te voorzien van de laatste informatie over trends en ontwikkelingen in de veranderende foodservicemarkt. Het organiseren van congressen is slechts een van de middelen die FSIN daarvoor inzet. Lees meer over de activiteiten van het FSIN en hetgeen dit kennisinstituut voor haar leden doet.

Het Zomercongres is vrij toegankelijk voor FSIN-leden. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Foto: Harrie Ligtvoet
 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!