Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Paul Bringmann Officier in de Orde van Oranje-Nassau

FSIN-voorzitter Paul Bringmann (67 jaar) is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Haarlemmermeer-burgemeester Theo Weterings heeft hem op vrijdagmiddag 18 maart 2016 de versierselen opgespeld die horen bij deze Koninklijke Onderscheiding. 

20 maart 2016 - Op Schiphol werd de onderscheiding uitgereikt tijdens een minicongres over de toekomstplannen van de voedselsector. De heer Bringmann heeft in 1987 La Place opgericht in Nederland. In de horecasector is hij een opmerkelijke vernieuwer geweest, die er mede voor gezorgd heeft dat consumenten meer waardering hebben gekregen voor gezondere, eerlijke en meer pure producten.

 

Als aanjager heeft hij door innovatief ondernemerschap een belangrijke bijdrage geleverd op het gebied van gezonde voeding en duurzaamheid. Hij vervult internationaal een voortrekkersrol op het gebied van inkoop- en assortimentsbeleid. Daarnaast is hij sinds een jaar voorzitter van het FoodService Instituut Nederland, al jaren lid van het comité van Aanbeveling van CEO Convention, maakt deel uit van diverse Europese comités in de Foodbranche, is jurylid bij Hamburg Foodservice Award en verzorgt lezingen op internationale congressen en evenementen.

 

Door het delen van zijn expertise is hij een belangrijke inspiratiebron voor ondernemers in binnen- en buitenland, waardoor zijn verdiensten een uitstraling hebben naar zowel de nationale als de internationale samenleving.

Reageren en feliciteren kan onderaan dit nieuwsbericht. We sturen de felicitaties door.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!