Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Nieuwe Quo Vadis-sessies: implicaties van blurring voor de markt

Over een aantal weken presenteren we onze nieuwe FSIN Beleidsmonitor 2017! Daarin zoomen we in op de implicaties van Blurring voor de food(service) markt. In de nieuwe monitor brengen we alle facetten in kaart. Waar komt blurring vandaan? Wat betekent het voor alle huidige spelers? Welke vaardigheden en kwaliteiten moeten ontwikkeld worden? Hoe ziet het foodlandschap er in 2025 uit? We hebben alle kennis, inzichten en ervaringen in deze monitor gebundeld om jou te inspireren, want blurring levert talloze nieuwe kansen op! We gaan daarover graag met je in gesprek tijdens een nieuwe serie Quo Vadis-sessies eind mei en juni. 

Vier sessies, vier invalshoeken

We organiseren vier Quo Vadis-sessies. Dat doen we dit keer anders dan anders: iedere sessie heeft een specifieke invalshoek. We zoomen tijdens iedere bijeenkomst in op de betekenis van blurring, maar concentreren ons vervolgens op verschillende aandachtsgebieden. FSIN-directeur Jan-Willem Grievink neemt ons samen met collega's mee in de consequenties en kansen van blurring voor verschillende spelers in de markt.

  1. De eerste Quo Vadis-sessie richt zich op de impact van blurring op de food(service)sector in het algemeen.
  2. In de tweede sessie kijken we naar blurring binnen Gemak. (VOL)
  3. De derde sessie focust zich op de gevolgen van blurring voor leveranciers.
  4. In de slotsessie zoomen we in op de impact en de kansen van blurring voor Catering. (VOL)

 

Hieronder staan de data en locaties van de Quo Vadis-sessie op een rij. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wacht niet te lang. Per sessie is plaats voor maximaal 18 deelnemers (maximaal 2 personen per organisatie). 

 

De data en locaties van de Quo Vadis-sessies:

  • Maandag 30 mei bij DANVO Bakeries in Riel (nabij Tilburg) --> Over de consequenties van blurring algemeen
  • Dinsdag 14 juni bij Kitchen Republic in Amsterdam --> Over de consequenties van blurring voor Gemak (VOL)
  • Maandag 20 juni in omgeving Nijmegen --> Over de consequenties van blurring voor leveranciers (VOL)
  • Dinsdag 21 juni bij Boerderij 't Paradijs in Barneveld --> Over de consequenties van blurring voor Catering (VOL)


Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis-sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen.
 

Benieuwd naar de toekomst die Blurring brengt voor jouw markt? Naar de gevolgen en kansen? Meld je dan hieronder aan voor de Quo Vadis-sessies van mei en juni 2016. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en de adresgegevens van de betreffende locatie.

 

Quo Vadis-sessies zijn bedoeld voor de leden van het FSIN. Per sessie is plaats voor maximaal 18 deelnemers (maximaal 2 personen per lid-organisatie). Een sessie vol? Mail dan naar info[at]fsin.nl voor een plaats op de wachtlijst.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!