Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Uitnodiging FSIN Zomercongres 2016: 'Hartenjagers gezocht'

Op woensdag 29 juni is het jaarlijkse FSIN Zomercongres! Met vier boeiende externe sprekers denken we na over 'hartenjagers in de foodbranche', ofwel: over de impact en veranderkracht van fooddisruptors. Daarnaast bespreken we natuurlijk de stand van zaken in de foodmarkt en duiden we de belangrijkste veranderingen. Dat doen we dit jaar op een nieuwe locatie! Meld u dus via deze pagina snel aan voor het FSIN Zomercongres bij Sligro in Veghel.

18 mei 2016 -  

We heten u graag van harte welkom op het FSIN Zomercongres 2016. We hebben een boeiend programma voorbereid rondom de thema's innovatie, vernieuwing en kansen. Het borrelt en het bruist in de branche! Net als vorig jaar laten we u tijdens het congres kennismaken met een aantal succesvolle ondernemers uit eigen land en hebben we daarnaast twee gastsprekers die u meenemen in hun visie op de veranderingen in de foodsector.

 

Nieuwe locatie

We hebben dit jaar een nieuwe locatie voor het FSIN Zomercongres! Het was tijd voor een volgende stap en we wilden de gelegenheid gebruiken om onze leden nog meer met elkaar in contact te brengen. Dit jaar zijn we daarom met het FSIN Zomercongres te gast bij Sligro in Veghel. De komende jaren zullen we rouleren langs verschillende ledenlocaties.

 

Programma FSIN Zomercongres

Het FSIN Zomercongres 2016 staat geheel in het teken van verandering en kansen pakken. Daartoe hebben we, naast FSIN-directeur Jan-Willem Grievink en FSIN-voorzitter Paul Bringmann die voor u de belangrijkste actiepunten en gamechangers op een rij zetten, een aantal inspirerende gastsprekers uitgenodigd. In de uitnodiging kunt u meer over hen lezen.
Zoals u van ons gewend bent, beginnen we het congres met een korte ledenvergadering. Daarin presenteren we de jaarrekening van 2015 en de plannen voor 2016 en 2017 (inclusief begroting). 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 12.30 uur: Rondleiding Sligro
  Om 12.30 uur is er de mogelijkheid een rondleiding te volgen in de onlangs totaal vernieuwde Sligro-vestiging. U kunt hieronder op het aanmeldformulier aangeven of we u daar mogen begroeten.
 • 13.30 uur: Ontvangst congres
   
 • 14.00 uur: Opening door FSIN-voorzitter Paul Bringmann
   
 • 'Horeca en retail onder één dak', door Lieven Vanlommel, oprichter van Foodmaker
   
 • 'Het geheim van succes', in gesprek met Emma Veerhuis van start-up Kitchen Republic en Wim Landwaart van Landwaart Culinair
   
 • 16.00 uur: Pauze
   
 • 16.30 uur: 'De grenzen tussen kanalen vervagen', door FSIN-directeur Jan-Willem Grievink
   
 • 'Food in transitie', door trendwatcher Stefaan Vandist
   
 • 18.15 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje 

 

In het kort:

Ontvangst: 12.30 uur voor de rondleiding, 13.30 uur voor het congres

Einde programma: ca. 18.15 uur

Aansluitend buffet: tot ca. 19.30 uur

Locatie: Sligro, Veghel. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Als lid van het FSIN kunt u zich met maximaal drie personen aanmelden voor dit congres. U kunt zich via het formulier hieronder opgeven voor het FSIN Zomercongres 2016. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! 

 

De inschrijving voor het FSIN Zomercongres is gesloten! Vragen? Neem dan contact met ons op via info@fsin.nl of via telefoonnummer 088-7304800.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!