Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Quo Vadis november 2016

Over een aantal weken presenteren we onze nieuwe jaarlijkse FSIN FoodShopper Monitor! De consument is op zoek naar waarde, maar wat houdt dat in? De waarde die producenten of formules toevoegen, komt pas tot zijn recht als de consument deze ook als zodanig herkent: de toegekende waarde. Wat ervaart hij wanneer hij thuis, onderweg of op locatie iets nuttigt? Hoe beïnvloedt dat zijn consumptiemotieven?

20 oktober 2016 - Over deze vragen en meer gaan we graag met je in gesprek tijdens een nieuwe serie Quo Vadis-sessies in november. Daarin betrekken we de resultaten uit het onderzoek dat Q&A voor ons deed om te meten hoe het staat met de strijd om het maagaandeel van de foodshopper. 

Tijdens de Quo Vadis sessies geven we een korte inleiding bij de centrale thema’s uit de FoodShopper Monitor. Daarna is er tijd voor gesprek en discussie over de betekenis van alle ontwikkelingen voor jouw organisatie.

 

De data en locaties:

Maandag 14 november bij Parc Spelderholt in Beekbergen/Apeldoorn = VOL

Donderdag 17 november bij Villa Augustus in Dordrecht = VOL

Dinsdag 22 november bij Kitchen Republic in Amsterdam = VOL

Donderdag 24 november bij Villa Augustus in Dordrecht = VOL

 

Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen.

 

Inschrijven

De Quo Vadis-sessies voor november zitten helaas allemaal vol. Voor een plek op de wachtlijst: mail naar info(at)fsin.nl.

Quo Vadis-sessies zijn bedoeld voor de leden van het FSIN. Je kunt je aanmelden voor 1 sessie. Per sessie is plaats voor maximaal 18 deelnemers (maximaal 2 personen per lid-organisatie). 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!