Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Bas Padberg treedt toe tot FSIN-bestuur

Bas Padberg, managing director van Arla Foods, is de opvolger van Raymond Noordermeer binnen het bestuur van het FoodService Instituut Nederland (FSIN). Het FSIN-bestuur kent in totaal negen zetels; drie voor leveranciers, twee voor grossiers en drie voor outletorganisaties.

27 oktober 2016 - Begin dit jaar ontstond er binnen de leverancierssectie een vacature, na het vertrek van Raymond Noordermeer bij FrieslandCampina. Na een formele bestuursverkiezing koos een meerderheid van de aangesloten leveranciers Bas Padberg tot hun vertegenwoordiger.

Bas Padberg is sinds twee jaar managing director bij Arla Foods in Nederland en België en beschikt over ruime ervaring in zowel Foodretail als Foodservice, nationaal en internationaal. Voor zijn indiensttreding bij Arla Foods was hij als business unit manager tweeënhalf jaar verantwoordelijk voor Valess. Hij vervulde die functie na een loopbaan van ruim dertien jaar bij British American Tobacco, waaronder als verkoopdirecteur Nederland en als directeur marketing en sales in Griekenland en Malta.  

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!