Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Eataly op FSIN Brunchcongres 2017

Op dinsdag 10 januari 2017 houden we ons jaarlijkse FSIN  Brunchcongres in de RAI in Amsterdam. Dit jaar met een wel heel bijzonder programma. Oscar Farinetti, oprichter van Eataly, neemt u mee in zijn visie op food en in het verhaal achter dit bijzondere concept dat geldt als het ultieme voorbeeld van blurring.

8 november 2016 - De foodsector in Nederland groeit weer. Supermarkten doen het nog altijd goed, maar ook  Foodservice wint steeds meer terrein. Dat geldt ook voor enkele spelers die een aantal jaar geleden de food(service)markt betraden en inmiddels zeer succesvol zijn. De consument omarmt deze nieuwkomers die de bestaande markt onder druk zetten.

Programma

Op dinsdag 10 januari 2017 heten we u graag van harte welkom op het FSIN Brunchcongres, waar we gezamenlijk het nieuwe foodjaar inluiden. Dat doen we in 2017 met een heel bijzonder programma. Natuurlijk delen we met u de strategische agenda. We inspireren u echter ook graag. Met trots presenteren we dan ook enkele van de meest succesvolle uitdagers van de status quo, nationaal en internationaal.

Naast Oscar Farinetti, oprichter van Eataly, is ook Daniël de Blok, oprichter en CEO van Happy Italy bij ons te gast. 
Behalve deze twee keynote speakers die vanuit de praktijk hun ervaring met ons delen, nemen we u natuurlijk ook mee in de strategische agenda voor de komende jaren. Frank Quix, directeur van Q&A en FSIN-directeur Jan-Willem Grievink delen hun visie op de ontwikkelingen in de foodsector met u.

Schrijf nu in

Meer weten over het programma? Kijk dan op www.fsin.nl/brunchcongres. FSIN-leden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor het congres via deze link, met maximaal vier personen per bedrijf. Aanmelden kan uiterlijk tot 2 januari 2017.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!