Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Executive Program over Blurring in New York

Meer weten over grensvervaging in Food?

Wil je in korte tijd alles weten over de kansen en randvoorwaarden van grensvervagende foodformules (blurring), dan kun je je inschrijven voor de compacte Executive opleiding New Food Concepts in New York. Het is een 7-daagse opleiding, waarvan 5 in New York, één dag vooraf op Nyenrode en één dag achteraf om alle lessen samen te vatten.

8 november 2016 - De opleiding is een mix van theorie (hoogleraren en cases) en praktijk-analyses. Paul Bringmann, de oprichter van La Place, en Jan-Willem Grievink (directeur FSIN) zijn de kerndocenten. We werken samen met Amerikaanse specialisten en hebben een 'bewezen' compleet programma. Twee eerdere jaargangen met deelnemers uit Foodretail en Foodservice gingen u voor.

Data

De data voor de opleiding? Van 2 t/m 6 mei 2017 in New York. Een voorbereidingsdag (lesdag met introductie) op 13 april en de slotdag op 23 mei.

Meer weten en inschrijven? Kijk op www.newfoodconcepts.nl

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!