Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FoodStrategy in 2017. Doet u mee?

Het afgelopen jaar heeft u kunnen genieten van FoodStrategy, het nieuwe vakblad in Food. Drie keer per jaar brengen we dat blad uit; twee reguliere edities en eenmaal per jaar de FSIN Food500. Ook in 2017. 

In 2017 gaan we FoodStrategy verder verbinden met andere FSIN-activiteiten. Bijvoorbeeld door in de edities congressprekers te interviewen, achtergronden te geven bij relevante marktontwikkelingen, etc. Maar ook door rondom de FoodStrategy edities activiteiten te organiseren. Zo wordt het voor onze leden mogelijk om voorafgaand aan een congres te sparren met onze sprekers en organiseren we op aanvraag presentaties en masterclasses voor teams van onze leden waarin u een halve of een hele dag met ons kunt sparren over actuele marktvragen.

FoodStrategy Keuzepakket

U kunt als FSIN-lid gebruik maken van die activiteiten, dan krijgt u bovendien de mogelijkheid om te adverteren in FoodStrategy en u zo te verbinden met onze content.

Alle opties hebben we gebundeld in het FSIN FoodStrategy Keuzepakket dat u als FSIN-lid deze week ontvangt. Door daarvan gebruik te maken investeert u in kennis en ontwikkeling in uw eigen organisatie, heeft u de mogelijkheid uw organisatie en uw producten en diensten aan een groot publiek bekend te maken, en draagt u bovendien ook bij aan het verder professionaliseren van de foodservicemarkt in Nederland.

Als FSIN geloven we in een wederzijdse investering. Met het keuzepakket investeert u in uzelf en in de markt; en wij investeren graag terug in u door onze ervaring, onze FACTS – ANALYSES – INSIGHTS en OUTLOOKS met u te delen.

 

Voor verdere professionalisering van de foodservicemarkt

FoodStrategy is het vakblad dat het FSIN uitbrengt ten behoeve van directieleden, beleidsmakers en foodprofessionals. Alle nummers zijn bewaarnummers vol met achtergronden, diepte-interviews, inspirerende cases, actuele feiten en ontwikkelingen, marktvoorspellingen en nog veel meer. FSIN-leden ontvangen het blad gratis, daarnaast wordt het breed verspreid binnen de bedrijven uit de FSIN Food500. FoodStrategy is een middel waarmee het FSIN de foodservicemarkt in Nederland verder helpt te professionaliseren.

 

Meer…

Doet u met ons mee?  Of bent u geen FSIN-lid maar wel nieuwsgierig naar de mogelijkheid om te investeren in FoodStrategy en naar de producten en diensten die we daaromheen ontwikkeld hebben? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u de opties.

 

U kunt contact met ons opnemen via aniquegrievink@fsin.nl en via telefoonnummer 088-7304800.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!