Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Extra Quo Vadis-sessie op 6 december

Vanwege de grote interesse in de Quo Vadis-sessies van dit najaar, hebben we besloten naast de 4 reguliere sessies een extra sessie te houden. Deze vindt plaats op dinsdag 6 december 2016 bij Kasteel Groeneveld in Baarn.

14 november 2016 - De Quo Vadis sessies staan dit najaar in het teken van de nieuwe FSIN Foodshopper Monitor, die op 28 november verschijnt. In deze Foodshopper Monitor draait het vooral om waarde. De consument is op zoek naar waarde, maar wat houdt dat in? De waarde die producenten of formules toevoegen, komt pas tot zijn recht als de consument deze ook als zodanig herkent, de toegekende waarde. Wat ervaart hij wanneer hij thuis, onderweg of op locatie iets nuttigt? Hoe beïnvloedt dat zijn consumptiemotieven?

Over deze vragen en meer gaan we graag met je in gesprek tijdens Quo Vadis-sessies. Daarin betrekken we de resultaten uit het onderzoek dat Q&A voor ons deed om te meten hoe het staat met de strijd om het maagaandeel van de foodshopper. 

De sessie start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven voor de extra Quo Vadis van dinsdag 6 december op www.fsin.nl/quo-vadis. Of klik hier.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!