Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Meld je nu aan voor het FSIN Brunchcongres op 10 januari 2017

De foodsector in Nederland groeit weer. Supermarkten doen het nog altijd goed, maar ook Foodservice wint steeds meer terrein. Nieuwe spelers hebben hun intrede gedaan op de markt en een aantal van hen doet het erg goed. De consument omarmt deze nieuwkomers die de status quo uitdagen. 'Challenge' is dan ook het thema van het FSIN Horecava Brunchcongres 2017. Aanmelden kan nog tot 2 januari (!), via het invulformulier hieronder op de pagina!

14 november 2016 - Op dinsdag 10 januari 2017 heten we je graag van harte welkom op het FSIN Horecava Brunchcongres, waar we gezamenlijk het nieuwe foodjaar inluiden. Dat doen we in 2017 met een heel bijzonder programma. Natuurlijk delen we de strategische agenda voor de komende jaren. Maar we inspireren je echter ook graag door een aantal praktijkvoorbeelden. Met trots presenteren we dan ook enkele van de meest succesvolle uitdagers van de status quo, nationaal en internationaal.

Hieronder stellen we de sprekers alvast aan je voor en wordt het programma weergegeven. 

 

Sprekers

Oscar Farinetti is de bedenker en grondlegger van Eataly. In 2004 startte hij dit concept in Italië, maar inmiddels heeft Eataly ruim 28 winkels wereldwijd, waarvan twee in New York. Farinetti neemt u mee in zijn visie op food en in het verhaal achter dit bijzondere concept dat geldt als het ultieme voorbeeld van blurring.
 

Daniël de Blok is de CEO en founder van Happy Italy, dat ook in 2016 weer groei doormaakte. Italië staat volop in de belangstelling tijdens het FSIN Brunchcongres. Want hoewel Happy Italy een Nederlands concept is, serveert de keten Italian Food. Vers, snel en scherp geprijsd. Daniël de Blok gaat in op de succesfactoren van dit snelgroeiende concept.

 

Frank Quix is directeur van Q&A Research en Consultancy dat onderzoek doet naar onder meer consumentengedrag. Van zijn hand verscheen een aantal jaar geleden het boek 'De strijd om het maagaandeel'. Quix bekleedt sinds 2005 de Anton Dreesmann Leerstoel voor Retailmarketing aan de universiteit van Amsterdam. Tijdens het congres neemt hij je mee in de betekenis van de veranderingen in de foodsector voor vandaag.
 

Jan-Willem Grievink, directeur van het FSIN, geeft ons de laatste stand van zaken in de food(service)markt en de belangrijkste outlooks voor 2017 en de jaren daarna. Hij is tevens dagvoorzitter tijdens het FSIN Brunchcongres.


Programma

9.00 uur Ontvangst
 

9.30 uur Welkom & Opening door Paul Bringmann, voorzitter van het FSIN, en Jan-Willem Grievink
 

09.45 uur Frank Quix, directeur Q&A 
Van point of sale naar point of engagement
 

10.30 uur ​Daniël de Blok, founder en CEO Happy Italy
Hoe Happy Italy de Nederlandse markt verovert
 

11.05 uur Pauze
 

11.40 uur Jan-Willem Grievink, directeur FSIN
Food & Disruption: de strategische agenda voor de komende jaren

 

12.15 uur Oscar Farinetti, founder  Eataly
The ultimate blurring formula

 

13.30 uur Afsluiting en lunch
Met topproducten van onze leden

 

Met dank aan een aantal van onze leden zullen we na afloop van dit congres weer een heerlijke lunch verzorgen. Voor de derde keer koppelen we daar een lunch-competitie aan en na afloop van het congres kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete product. In 2015 was Koppert Cress de eerste winnaar van de FSIN-trofee. en in 2016 nam Bakerstreet het stokje over. Wie weet ben jij in 2017 de winnaar van de FSIN-trofee voor het meest bijzondere en trotse gerechtje. Meer weten over de lunch? Neem contact met ons op!

 

Schrijf nu in

Inschrijven voor het FSIN Brunchcongres via de website is vanaf 2 januari niet meer mogelijk. Meer informatie? Neem dan contact op met Anique Grievink, via aniquegrievink@fsin.nl. 

 

Locatie

Amsterdam RAI
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Volg na het parkeren de borden naar het Forum, ingang E. 
Let op! Het congres vindt plaats in een andere zaal dan eerdere jaren.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!