Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Engelstalige FSIN-Beleidsmonitor vanaf nu beschikbaar

Foodservice Industry Outlook 2017: the impact of blurring food channels in The Netherlands. Dat is de titel van de Engelstalige FSIN Beleidsmonitor over Blurring, die vanaf nu exclusief verkrijgbaar is voor leden van het FSIN in combinatie met een FoodStrategy Keuzepakket.

21 februari 2017 - De FSIN Beleidsmonitor Blurring verscheen afgelopen jaar. FSIN-leden ontvingen het rapport in hardcopy en kunnen die ook digitaal lezen via de FSIN app en op onze website. Het rapport omvat alles wat u wilt weten over blurring. Al in 2010 startten we ons onderzoek naar blurring en de impact daarvan op de Nederlandse markt. Het vervagen van grenzen tussen Foodservice en Foodretail heeft impact op de hele foodsector, op de verdienmodellen, kernkwaliteiten en samenwerkingsmodellen.

Het veranderende koopgedrag van consumenten is, samen met veranderingen in de samenleving en nieuwe technologieën een van de belangrijkste drijvers achter deze ontwikkeling. In de FSIN Beleidsmonitor Blurring gaan we in op vragen als; ‘Waar komt blurring vandaan?’, ‘Wat betekent het voor de bestaande spelers in de markt?’, ‘Welke vaardigheden en kernkwaliteiten zijn nodig om succesvol te blurren?’ en ‘Hoe ziet het foodlandschap er in 2025 uit in Nederland?’ We hebben al onze kennis over blurring gebundeld in één handzaam rapport.

Wat vindt u in de Engelstalige FSIN Beleidsmonitor?

Op veler verzoek hebben we de FSIN Beleidsmonitor nu voor het eerst ook in het Engels vertaald en in beperkte oplage laten drukken. Dat heeft geleid tot een compleet handboek met daarin alle belangrijke insights, cijfers en outlooks over de Nederlandse foodsector. In het eerste deel van het rapport geven we een overzicht van de ontwikkeling van blurring in Nederland, schetsen we de krachten achter blurring, en geven we facts en insights over de Nederlandse markt. In het tweede deel gaan we in op de invloed die blurring heeft op onze markt, op de valkuilen en kansen die blurring met zich meebrengt voor bestaande partijen in de markt en op de marktontwikkelingen naar de toekomst toe. In het derde deel van het rapport zoomen we in op de rol van de primaire sector en grossiers als het gaat om blurring.

Niet alleen de tekst, ook alle relevante modellen, schema’s en grafieken uit de FSIN Beleidsmonitor zijn in de ‘Foodservice Industry Outlook’ vertaald naar het Engels.

Dit rapport is uitermate geschikt voor alle FSIN-leden die internationaal werken en regelmatig in het Engels verslag moeten doen van de stand van zaken en de ontwikkelingen in de Nederlandse markt.

Foodservice Industry Outlook in combinatie met FoodStrategy

In december 2016 berichtten we al dat we in 2017 ons vakblad FoodStrategy voortzetten en verbinden aan andere FSIN-activiteiten. We hebben dan ook een koppeling gemaakt tussen FoodStrategy en onze Engelstalige Beleidsmonitor: de FoodService Industry Outlook.

U kunt als FSIN-lid de nieuwe Engelstalige Beleidsmonitor in hardcopy ontvangen. We hebben een beperkte oplage en stellen daarom de Engelstalige monitor exclusief beschikbaar voor leden die met ons samenwerken om FoodStrategy mogelijk te maken.

Over FoodStrategy: voor verdere professionalisering van de foodservicemarkt

FoodStrategy is het vakblad dat het FSIN uitbrengt ten behoeve van directieleden, beleidsmakers en foodprofessionals. Alle nummers zijn bewaarnummers vol met achtergronden, diepte-interviews, inspirerende cases, actuele feiten en ontwikkelingen, marktvoorspellingen en nog veel meer. FSIN-leden ontvangen het blad gratis, daarnaast wordt het breed verspreid binnen de bedrijven uit de FSIN Food500. FoodStrategy is een middel waarmee het FSIN de foodservicemarkt in Nederland verder helpt te professionaliseren.

Meer weten en de FSIN Foodservice Industry Outlook ontvangen?

Wilt u de Engelstalige Beleidsmonitor ontvangen? Of bent u nog geen FSIN-lid maar wel nieuwsgierig naar de mogelijkheid om te investeren in FoodStrategy en naar de producten en diensten die we daaromheen ontwikkeld hebben? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u de opties.

U kunt contact met ons opnemen via aniquegrievink@fsin.nl en via telefoonnummer 088-7304800.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!