Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Schrijf je nu in voor de Quo Vadis-sessies van voorjaar 2017

De nieuwe FSIN Beleidsmonitor komt eraan! Het gaat goed gaat met de foodservicesector - en ook de vooruitzichten voor de toekomst zijn positief. Er is groei op vrijwel alle fronten. Maar in welke specifieke richtingen gaat deze groei terecht komen en hoe kunnen we deze groei het beste kapitaliseren?

9 mei 2017 - Over deze vragen en meer gaan we graag met je in gesprek tijdens een nieuwe serie Quo Vadis-sessies in mei/juni. Tijdens de Quo Vadis sessies geven we een korte inleiding over de centrale thema’s uit de FSIN Beleidsmonitor 2018. Daarna is er tijd voor gesprek en discussie over de betekenis van deze ontwikkelingen voor jouw organisatie.

Alle Quo Vadis sessies vinden plaats in Kasteel Groeneveld in Baarn. De sessies zijn bedoeld voor de leden van het FSIN. 

De data van de Quo Vadis-sessies

  • Maandag 29 mei (deze sessie is vol!)
  • Donderdag 8 juni (deze sessie is vol!)
  • Dinsdag 13 juni (deze sessie is vol!)
  • Dinsdag 20  juni (deze sessie is vol!)

Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis-sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen. 

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk, aangezien de sessies inmiddels vol zijn. Wil je op de wachtlijst voor het geval er een plekje vrijkomt? Stuur dan een e-mail naar info@fsin.nl. 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!