Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Uitnodiging FSIN Zomercongres 2017: Food <=> Life

Het FSIN Zomercongres komt er weer aan! Dit jaar vindt het congres plaats op woensdag 28 juni in Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Het thema ‘Food <=> Life’ staat centraal. We bespreken de actuele ontwikkelingen in de foodmarkt en hoe Food & Lifestyle in alle ketenschakels terug te zien is. Dat doen we met een aantal boeiende sprekers. ***Gewijzigd programma, zie hieronder***

Aanmelden via de website is helaas niet meer mogelijk. Wilt u toch komen? Neem dan contact op het met FSIN via info@fsin.nl of via telefoonnummer 088-7304800.

 

Locatie

Het FSIN Zomercongres vindt dit jaar plaats bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Geen gewone ‘Van der Valk’, de eigenaar van deze prachtige locatie onderneemt en vernieuwt. Dat laten we u graag zien tijdens een rondleiding voordat het congresprogramma start. Bovendien deelt ondernemer Bob Zeeuw van der Laan zijn visie met u tijdens het congres.

 

Thema: Food <=> Life

Het FSIN Zomercongres 2017 staat in het teken van Food <=> Life; de betekenis van food als lifestyle voor alle schakels in de keten. We hebben een aantal boeiende sprekers uitgenodigd om hun visie rondom deze thematiek met u te delen.

Het programma hebben we hieronder voor u op een rij gezet. Meer informatie kunt u vinden in de uitnodiging die u kunt openen door op onderstaand plaatje te klikken.

 

 


Programma overzicht *** GEWIJZIGD ***

12.30 uur - Rondleiding  Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel - (optioneel)
Om 12.30 uur is er de mogelijkheid een rondleiding te volgen langs een aantal verrassende concepten in de omgeving van het hotel. U kunt hieronder op het aanmeldformulier aangeven of we u daar mogen begroeten.
 

13.30 uur: Ontvangst congres 
Dagvoorzitter is Jan-Willem Grievink, directeur FSIN
Welkom door FSIN-directeur Jan-Willem Grievink en FSIN voorzitter Paul Bringmann

 

 • 14.15 uur: Jan-Willem Grievink, directeur FSIN; “De boardroomthematiek van 2018”
 • 14.30 uur: Peter Savelberg, directeur van Tristate City Europe: “De toekomst van de stad”
 • 15.15 uur: In gesprek met Bob Zeeuw van der Laan, Van der Valk Apeldoorn-ondernemer: “Food <=> Life in de praktijk”

  Pauze
   
 • 16.15 uur: In gesprek met Roosmarijn Saat van Gimsel en Spirit: “Food <=> Life in de praktijk”
 • 16.45 uur: Het FSIN: ‘Kansen in het nieuwe premium”
 • 17.15 uur:  Mischa Simons, director buying & merchandising HEMA Food and Hardgoods: De toekomst van 'foodshopping'
 • 18.00 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje

 

Aanmelden

Het zomercongres is bedoeld voor de leden van het FSIN. Als lid van het FSIN kunt u zich met maximaal vijf personen aanmelden voor dit congres. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot uiterlijk 21 juni, onderaan deze pagina.

Toegang uitsluitend na aanmelding en bevestiging door het FSIN.

***Update: aanmelden via de website is niet meer mogelijk. Wilt u toch komen? Neem dan contact met ons op via info@fsin.nl of via 088-7304800.***

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!