Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Schrijf je nu in voor de Quo Vadis-sessie najaar 2017

"De impact van veranderingen" 

De foodsector en de consument zijn volop in beweging en aan het veranderen. Tijdens de Quo Vadis-sessies in november 2017 gaan we hier verder op in. Wat is de impact van deze veranderingen? We maken hierbij duidelijk een brug naar de praktijk door directies van verschillende foodbedrijven (en bestuursleden van het FSIN) hun verhaal te laten vertellen: wat is de impact van deze veranderingen op de verschillende ketenschakels?

9 oktober 2017 - Bij elke Quo Vadis-sessie in november beginnen we met de consument: waar staat hij? Waar heeft hij behoefte aan en hoe veranderen zijn behoeften? Daaraan koppelen we de inzichten van verschillende van onze bestuursleden, die hun visie geven op de impact van deze veranderingen.

De Quo Vadis-sessies zijn interactieve sessies waar we gezamenlijk kansen en dilemma's in kaart brengen en zoeken naar antwoorden.


De sessies

Alle sessies zijn inmiddels vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Hieronder een overzicht van de sessies. 

 • 31 oktober - Paul Bringmann & Inga Blokker
 (locatie: De Verspillingsfabriek, Veghel) 
  Welke key succesfactoren zijn er in het bouwen van een keten? Organisatielessen, leveranciersselectie en inspelen op de veranderende consument.
   
 • 7 november - Henri Froeling (Bakerstreet) & Inga Blokker
 (locatie: Vineyard, Utrecht) 
  Blurring neemt toe. Er is een toekomst mogelijk waarbij retailers hun foodservice en to-go elementen uitbesteden. Hoe ziet deze toekomst er uit? Welke valkuilen signaleren we en welke lessen vallen er te trekken van spelers die dit nu al in de praktijk brengen?
   
 • 14 november - Paul Bringmann & Inga Blokker
 (locatie: Kasteel Groeneveld, Baarn) 
  Welke key succesfactoren zijn er in het bouwen van een keten? Organisatielessen, leveranciersselectie en inspelen op de veranderende consument.
   
 • 16 november - 
Arnoud van Os (Peter van Halder / HAK) & Inga Blokker
 (locatie: Boerderij Het Langsingerland, Bergschenhoek)
  Wat is de toekomst van versleveranciers? De impact van veranderende consumententrends op de verssector.
   
 • 28 november - 
Bas Padberg (Arla) & Inga Blokker (locatie: Arla, Nijkerk) 
  Hoe speel je als leverancier in op de consumentenbehoefte naar natuurlijke en biologische producten? Welke uitdagingen brengt dit met zich mee? En hoe kun je als leverancier positioneren als strategic supplier?


Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en zijn rond 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis-sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen. 


Aanmelden

De Quo Vadis-sessies zijn inmiddels vol!  Mocht je toch graag aanwezig willen zijn bij één van de Quo Vadis-Sessies stuur dan even een e-mail naar info@fsin.nl dan plaatsten wij je op de wachtlijst. 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!