Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Meld je nu aan voor het FSIN Brunchcongres op 9 januari 2018

Op 9 januari is het zover! Dan vindt het altijd goed bezochte FSIN Horecava Brunchcongres plaats, waar we gezamenlijk het nieuwe foodjaar inluiden. Dat doen we ook in 2018 weer met een heel bijzonder programma. Het thema van het congres is dit jaar 'Eat I.T! - Derde hersenhelft bepaalt toekomst foodbranche'. Aan het woord komen sprekers die vol inzetten op technologische vernieuwing, maar die ook nieuw licht werpen op internationale ontwikkelingen die onze maatschappij en dus ook de foodsector zullen ‘resetten’.

16 november 2017 - De samenleving digitaliseert. De consument gebruikt zijn smartphone als zijn derde hersenhelft. Wie nu en in de toekomst succesvol wil zijn in de foodbranche kan er dan ook niet omheen: informatietechnologie drijft de foodbusiness. Maar wat betekent dat voor alle spelers in de foodbranche? Wie gaat er het meest van profiteren? En levert al die technologische innovatie wel wat op?

Hieronder stellen we de sprekers alvast aan je voor en wordt het programma weergegeven.

Sprekers

Michel Schaeffer was van 2001 tot 2015 marketingdirecteur bij Bol.com. Tijdens zijn presentatie zal hij ingaan op de succesvolle ontwikkeling van Bol.com dat in achttien jaar tijd uitgroeide van start-up tot een van de grootste, snelst groeiende en meest winstgevende bedrijven binnen de Nederlandse retailmarkt. Schaeffer schreef hierover boek waarin hij een persoonlijk kijkje achter de schermen van deze successtory geeft.

André ten Wolde is CEO bij Domino’s. Maximaal investeren in technologie en delivery verder optimaliseren. Dat zijn de belangrijkste speerpunten voor Domino’s. Tijdens het congres deelt Ten Wolde zijn visie op de toekomst van de digitalisering van het koopproces in de food(service) markt. Hij gaat in op de snelle groei van fooddelivery en de gevolgen daarvan voor (blurrende) spelers in de overige foodservice- en foodretailkanalen.

Stephane Garelli staat internationaal hoog aangeschreven en werkt als professor aan de IMD Business School, aan de Universiteit van Lausanne en tevens voorzitter van Le Temps Newspaper. Garelli is een inspirerende econoom die met een helicopterview naar internationale ontwikkelingen kijkt, onder meer op financieel terrein. Hij zoomt daarbij in op het gedrag van de Millennials die vooral willen weten: ‘Waarom doe je wat je doet’ en ‘Waarom zou ik voor jou willen werken?’

Jan-Willem Grievink, directeur van het FSIN, geeft de laatste stand van zaken in de food(service)markt en de belangrijkste outlooks voor 2018 en de jaren daarna. Hij is tevens dagvoorzitter tijdens het FSIN Brunchcongres.

Programma

9.00 uur Ontvangst

9.30 uur Welkom en opening door Paul Bringmann, voorzitter van het FSIN

9.45 uur Jan-Willem Grievink, directeur FSIN en tevens dagvoorzitter
De nieuwe strategie-agenda in food

10.05 uur Michel Schaeffer, voormalig marketingdirecteur bij Bol.com
Het geheim van Bol.com

10.45 uur Pauze

11.20 uur André ten Wolde, CEO bij Domino's
De digitalisering van het koopproces

12.00 uur Stephane Garelli, professor IMD Business School & Universiteit Lausanne
The World in Reset Mode

13.00 uur Afsluiting & Lunch
Met topproducten van onze leden

Met dank aan een aantal leden zullen we na afloop van dit congres weer een heerlijke lunch verzorgen. Voor de vierde keer koppelen we daar een lunchcompetitie aan. Na afloop van het congres kun je dan ook je stem uitbrengen op jouw favoriete gerechtje/product. In 2015 en 2017 was Koppert Cress de winnaar van de FSIN Brunch Award, in 2016 won Bakerstreet deze prestigieuze Award. Wil jij kans maken op de FSIN Brunch Award van 2018? Neem dan contact met ons op en meld je aan met het bijzondere gerechtje waar jij trots op bent en dat je graag wilt delen met je foodservicecollega’s!

Schrijf nu in!

Dit congres wordt georganiseerd door het FoodService Instituut Nederland in samenwerking met de Horecava en is primair bedoeld voor de beleidsmakers en directies van de leden van het FSIN. Aanmelden voor het FSIN Brunchcongres kan tot uiterlijk 2 januari 2018. FSIN-leden kunnen zich met maximaal vijf personen per bedrijf aanmelden.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@fsin.nl.

Locatie

Amsterdam RAI
Europaplein 
1078 GZ Amsterdam
Volg na het parkeren de borden naar het Forum, ingang E.
 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!