Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Koppert Cress en GRO winnen FSIN Brunch Award 2018

Koppert Cress en GRO Holland presenteerden volgens de bezoekers van het FSIN Brunchcongres de lekkerste en meest bijzondere lunchgerechtjes. Beide bedrijven eindigden op een gedeelde eerste plaats in de strijd om de FSIN Brunch Award 2018. In totaal zonden 21 FSIN-leden een product in.

10 januari 2018 - Koppert Cress en GRO Holland konden met hun producten de congresbezoekers het best bekoren tijdens de vierde editie van deze verkiezing. Koppert Cress stond hiermee voor de derde keer op het podium. Vorig jaar en ook in 2015 ging het bedrijf er eveneens met de FSIN Brunch Award vandoor. Met deze prijs daagt het FSIN zijn leden uit innovatieve producten te laten zien waarop zij het meest trots zijn. 21 FSIN-leden verrasten de congresdeelnemers tijdens en na het congres met culinaire hoogstandjes die gezamenlijk de lunch vormden. Alle deelnemers konden vervolgens stemmen op het lekkerste en meest onderscheidende product.

Wortadel

Met de inzending van de Wortadel bereidden koks van Koppert Cress dit keer een gezonde groentesnack met een knipoog naar de frikandel. De Wortadel werd op smaak gebracht door cressen en bevat geen zouttoevoegingen. Koppert Cress ontwikkelde de groente(wortel)snack speciaal voor het FSIN Brunchcongres om de bezoekers de vele mogelijkheden te laten zien die er zijn met groenten als basisingrediënt.
 

Blended burger

Koppert Cress deelt de eerste prijs dit jaar met GRO Holland dat evenveel stemmen kreeg voor Blended Burger, een burger met een veggietwist. GRO Holland lanceerde dit nieuwe concept op de Horecava. Met de burger biedt het bedrijf een alternatief voor consumenten die minder vlees willen consumeren. De Blended Burger bestaat uit Hollands rundvlees (50%) gecombineerd met op koffiedik geteelde oesterzwammen (50%).  GRO Holland claimt hierbij een circulair productieproces.
 

Top 5 inzenders

In totaal gaven 21 foodbedrijven gehoor aan de oproep van het FSIN om tijdens het jaarlijkse Brunchcongres op de  Horecava hun mooiste, lekkerste, nieuwste en meest bijzondere product te presenteren. De bezoekers kozen deze bedrijven tot hun Top 5:

  1. Koppert Cress/GRO Holland
  2. Sligro
  3. Nestlé
  4. Lekkerland/Callebaut
  5. La Place


Het FSIN bedankt alle inzenders!

We bedanken langs deze weg graag nogmaals alle inzenders onder onze leden voor hun bijdrage. Geweldig bedankt voor jullie inzet en voor het creëren van een heerlijke lunch boordevol inspiratie. Mede dankzij jullie zien we terug op een onvergetelijk en inspirerend FSIN Brunchcongres! Hierbij noemen we graag alle deelnemers.

 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!