Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Koppert Cress en GRO ontvangen FSIN Brunch Awards

Koppert Cress en GRO (Green Recycled Organics) hebben dinsdag 27 maart uit handen van FSIN-directeur Jan Willem-Grievink de FSIN Brunch Award 2018 ontvangen.

28 maart 2018 - Koppert Cress en GRO eindigden ex-aequo op de eerste plaats bij de verkiezing van het lekkerste gerecht tijdens het FSIN Brunchcongres op de vakbeurs Horecava, 9 januari in Amsterdam. Het FSIN nodigt ter plekke altijd leden uit om congresgangers innovatieve en lekkere lunchgerechten te laten proeven.

Onder de ruim 400 deelnemende foodprofessionals vergaarden de inzendingen van beide bedrijven exact evenveel stemmen. Koppert Cress gooide hoge ogen met de Wortadel, een met cressen op smaak gebrachte groentesnack met een knipoog naar de frikandel. De cressenkweker won de FSIN Award al voor de derde keer. Nieuwkomer GRO bekoorde de foodprofessionals met de Blended Burger, een burger die voor 50 procent uit rundvlees en voor de andere helft uit met op koffiedik geteelde oesterzwammen bestaat.

Voor meer uitgebreide informatie: zie www.gro-holland.com en www.koppertcress.com.

Op de foto nemen Eric Miete en Robert van Kruijssen namens Koppert Cress en Jan Willem Bosman en Frank van Bokhorst namens GRO de award, uitgereikt door Jan-Willem Grievink, in ontvangst.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!