Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Inschrijving ABN Amro Circular Food Award 2018

ABN Amro zoekt inspirerende en schaalbare initiatieven in de foodservice, foodretail en foodproductie die de circulaire economie versnellen. Daartoe heeft de bank de ABN Amro Circular Food Award in het leven geroepen. De uitreiking van deze award zal plaatsvinden tijdens het FSIN Zomercongres, 27 juni 2018.

29 maart 2018 - Bedrijven in de foodketen die succesvol grondstoffen en reststromen ‘upcyclen’, ofwel hergebruiken én waarde toevoegen, kunnen zich tot 11 mei inschrijven.

De winnaars van de award krijgen de kans hun verhaal te vertellen in de nieuwste Foodstrategy, het vakblad van FSIN. Ook krijgen zij een podium op de ABN Amro Insights-pagina. Als extra lokker biedt de bank de winnaars de mogelijkheid om een grootschalig eigen event te organiseren in Circl, ABN Amro’s eigen circulaire paviljoen.

Zijn de doelen van de circulaire economie verweven in uw bedrijfsplan en bent u geïnteresseerd? Inschrijven kan door op deze link te klikken.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!