Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Prestigieuze prijs: FSIN Excellence Award 2019

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) zal volgend jaar tijdens het FSIN Food500 Congres voor het eerst een prijs uitreiken aan een voorbeeldformule in de foodsector. De FSIN Excellence Award 2019 moet de meest begeerde en gerespecteerde prijs worden voor foodconcepten in de Out of Home en At Home-markt. Dit werd bekend gemaakt door FSIN-voorzitter Paul Bringmann en FSIN-directeur Jan-Willem Grievink tijdens het jubileumcongres van het FSIN op woensdag 27 juni in Spant! in Bussum.

De winnaar van deze brancheprijs moet zich al meerdere jaren succesvol hebben bewezen met een onderscheidend en richtinggevend foodconcept. De formule moet een leerzame en inspirerende bijdrage hebben geleverd aan het gehele vakgebied. ‘De prijswinnaar is geen eendagsvlieg, maar moet tot de verbeelding spreken. Vakgenoten willen van deze winnaar leren’, aldus de voormalig CEO van La Place.

De FSIN Excellence Award is een professionele juryprijs. Spelers in de foodbranche kunnen zich hiervoor niet inschrijven. De breed samengestelde en onafhankelijke jury, die eveneens tijdens het congres bekend werd gemaakt, bestaat uit directieleden uit de foodsector.

‘De prijswinnaar is geen eendagsvlieg, maar moet tot de verbeelding spreken.’


Komend jaar buigen Walter Seib (CEO HMSHost International), Ronald Huiskamp (CEO van H-Hospitality), Philippe Vorst (CEO New York Pizza), Erwin Binneveld (CEO Spar University) en Gerard Koning (CCO Coop) zich over de kandidaten. Namens het FSIN nemen Jan-Willem Grievink (directeur) en Paul Bringmann (voorzitter) zitting in de jury. 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!