Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Meld u nu aan voor een Quo Vadis-sessie najaar 2018

Alle sessie zijn inmiddels vol. U kunt zich nog wel via de e-mail aanmelden voor de wachtlijst.

19 september 2018 - In de FSIN FoodShopper Monitor 2019 gaan we in op de verschillende eetmomenten (ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes) out of home en at home. We duiden verschillen tussen generaties, geografische gebieden en ook tussen type consumenten; de gehaaste consument maakt duidelijk andere keuzes dan de ‘tijdsbesteder’. Tijdens de Quo Vadis-sessies gaan we in op deze eetmomenten en consumentengedragingen.

We organiseren vier Quo Vadis-sessies, die op verschillende locaties plaatsvinden. Om de dynamiek in de groep optimaal te houden, kunnen maximaal twee personen van één organisatie per sessie deelnemen. De sessies zijn primair bedoeld voor onze formules-, producenten- en grossiersleden. Overige leden proberen we evenredig te verdelen over de sessies, om te zorgen voor een optimaal discussieplatform. Er is beperkt ruimte, dus wacht niet te lang en meld je snel aan voor de datum die jou het beste past. Aanmelden kan via onze website.

De sessies

Quo Vadis-sessies zijn interactieve sessies waar we gezamenlijk kansen en dilemma's in kaart brengen en zoeken naar antwoorden. De Quo Vadis-sessies worden begeleid door leden van het FSIN-team en/of -bestuur.
Hieronder een overzicht van de sessies en de locaties: 

  • 1 november – HAN Food & Business in Nijmegen (Deze sessie is helaas vol! Aanmelden voor de wachtlijst? Klik hier!)
  • 6 november – Boerderij Lansingerland in Bergschenhoek (Deze sessie is helaas vol! Aanmelden voor de wachtlijst? Klik hier!)
  • 8 november – De Brug, La Place in Hoofddorp (Deze sessie is helaas vol! Aanmelden voor de wachtlijst? Klik hier!)
  • 15 november – The Boathouse in Almere (Deze sessie is helaas vol! Aanmelden voor de wachtlijst? Klik hier!)

Alle sessies starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duren tot 19.00 uur. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis-sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen. 

Aanmelden

Wil je meepraten over de impact van veranderingen in de foodsector? Meld je dan snel aan voor de Quo Vadis-sessies van november 2018. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging.
Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen! 088-7304800 en info@fsin.nl

De Quo Vadis-sessie organiseert het FSIN voor zijn leden, meer informatie over een lidmaatschap van het FSIN vindt u hier.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!