Aanmelden FSIN Brunchcongres 2019: Alles wat u moet weten

Het FSIN Brunchcongres is dé kick-off van een nieuw, ondernemend en inspirerend foodjaar - ingeluid door spraakmakende (internationale) influencers. De voorbereidingen voor het jaarlijkse FSIN Brunchcongres zijn in volle gang. Op dinsdag 8 januari, tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, zullen toonaangevende sprekers het programma van ijzersterke inhoud voorzien. Zij zullen een blik werpen op de verwachte omzetcijfers van het komende foodjaar evenals op de belangrijkste (internationale) trends en ontwikkelingen. 

Aanmelden onderaan deze pagina!

Triple A In Food

29 oktober 2018 - Anything, Anytime, Anywhere. De samenleving digitaliseert en zo ook de foodsector. Biotechnologie, cybertechnologie, robotica en kunstmatige intelligentie. We kunnen er niet omheen: we staan aan de vooravond van grote nieuwe technologische ontwikkelingen. De impact van die veranderingen is groot. 

Met het oog op die veranderingen bieden we een inspirerend programma tijdens het FSIN Brunchcongres. Aan het woord komen sprekers die hun licht werpen op het online foodshoppergedrag, op leiderschap en op de platformeconomie.


De sprekers 

  • Pierluigi Collina

De Italiaan Pierluigi Collina is de beste voetbalscheidsrechter aller tijden. Hij werd meermaals bekroond tijdens zijn carrière die hem bracht tot hoogste scheidsrechtersbaas bij de FIFA. Collina, die Economie studeerde aan de Universiteit van Bologna, weet als geen ander hoe het is om onder hoge druk te presteren. Deze ‘scheids 4.0’ vertaalt zijn digitale lessen op het veld moeiteloos naar de uitdagingen die de foodsector online wachten.

  • Jack Peters

Gepokt en gemazeld in het foodretail- én het foodservicevak deelt Jack Peters, business development director bij Alibaba Group, zijn insights in online (food)shopping en de rol van marktplaatsen in e-commerce. Alleen al in Azië telt de Chinese internetreus 550 miljoen klanten. In 2036 moeten er dat wereldwijd twee miljard zijn. Met de opening van meer dan 60 Hema-winkels in het thuisland zet Alibaba intussen nieuwe stappen in de digitalisering van de waardeketen in food.

  • Jan-Willem Grievink

Als directeur van het FoodService Instituut Nederland gaat Jan-Willem Grievink in zijn presentatie in op toekomstige trends en op de invloed van de digitalisering op de foodbranche. Aan de hand van de meest recente omzetcijfers schetst hij zijn verwachtingen voor de komende jaren. Centraal daarin staat de consument die 24/7 online is en die zich sterk identificeert met wat hij eet en drinkt. 

  • Paneldiscussie 

Drie directeuren, drie visies op food online. Onder leiding van dagvoorzitter Jan-Willem Grievink gaan drie topondernemers uit de foodbranche met elkaar in gesprek over de kansen in online food voor spelers in de buitenhuishoudelijke foodmarkt.  

1 / 3
Pierluigi Collina
Voorzitter van de FIFA scheidsrechters
Jack Peters
Business development director Alibaba Group
Jan-Willem Grievink
Directeur FSIN en tevens dagvoorzitter

 


Het programma

09:00Ontvangst RAI Amsterdam, Forum
 Welkom en opening door Paul Bringmann, voorzitter FSIN
 Opening door Jan-Willem Grievink, directeur FSIN en tevens dagvoorzitter
 Paneldiscussie over de (on)mogelijkheden van e-commerce
 Pauze
 Pierluigi Collina over beslissingen nemen onder druk - lessen in leiderschap
 Jack Peters over zakendoen in de platformeconomie van Alibaba
13:00Afsluitende lunch, foodcourt

 

Locatie

Zoals de afgelopen jaren organiseren wij het FSIN Brunchcongres in de RAI Amsterdam. Volg na het parkeren de borden naar het Forum, Ingang E. 

Aanmelden FSIN Brunchcongres

Dit congres wordt georganiseerd door het FoodService Instituut Nederland in samenwerking met de Horecava en is primair bedoeld voor de beleidsmakers en directies van de leden van het FSIN. FSIN-leden kunnen zich met maximaal vijf personen per bedrijf aanmelden voor het congres. Na het congres is er tijd om op eigen gelegenheid de Horecava te bezoeken. Aanmelden voor het congres kan tot 2 januari 2019.

Met het invullen van dit formulier verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!