Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Aanmelden Quo Vadis sessies voorjaar 2019

De nieuwe FSIN Beleidsmonitor is gepubliceerd! Het gaat goed gaat met de foodservicesector - en ook de vooruitzichten voor de toekomst zijn positief. Er is groei op vrijwel alle fronten. Maar in welke specifieke richtingen gaat deze groei terecht komen en hoe kunnen we deze groei het beste kapitaliseren?

18 april 2019 - Elke Quo Vadis-sessie heeft een eigen invalshoek en belicht een ander aspect van de huidige ontwikkelingen in de foodsector. Bij elke sessie sluit een bestuurslid van het FSIN aan. Deze begeleidt vanuit zijn expertise een deel van de discussie en laat zijn licht schijnen op de praktische impact van hoofdconclusies uit de Beleidsmonitor. Samen met de deelnemers worden zo kansen en dilemma’s in kaart gebracht en discussiëren we over de impact van de geschetste ontwikkelingen.

Om de dynamiek in de groep optimaal te houden, kunnen maximaal twee personen van één lid/organisatie per sessie deelnemen. Er is beperkt ruimte, dus wacht niet te lang en meld je snel aan voor de datum die jou het beste uitkomt!

Aanmelden kan onderaan dit nieuwsbericht door het formulier in te vullen. Alleen personen werkend bij bedrijven die lid zijn van het FSIN kunnen zich aanmelden voor deze sessies. Meer informatie over een FSIN-lidmaatschap is hier te vinden.

 

Overzicht van de sessies en locaties:

 • 28 mei - Eveline Nederlof (managing director Unilever Food Solutions) en Inga Blokker (directeur The Food Research Company)         
  Locatie: Unilever in Rotterdam [Deze sessie zit vol!]
   
 • 6 juni - Bas Padberg (managing director Arla Foods Nederland en België) en Inga Blokker (directeur The Food Research Company)         
  Locatie: La Place, Meerkerk
   
 • 13 juni - Paul van Haeren (directeur Johma Foodservice) en Inga Blokker (directeur The Food Research Company)
  Locatie: de Cantharel, Ugchelen (nabij Apeldoorn) [Deze sessie zit vol!]
   
 • 18 juni - Freek van Beek (country manager Lekkerland), Henri Froeling (CEO Bakerstreet) en Inga Blokker (directeur The Food Research Company) [Deze sessie zit vol!]
  Locatie: Fier Bussum


Tijden

Alle sessies beginnen om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en de sessies op 18 mei, 13 en 18 juni eindigen uiterlijk om 19.00 uur. Natuurlijk voorzien we je tijdens de Quo Vadis-sessies van verschillende hapjes en drankjes, die samen een lichte maaltijd vormen. De sessie van 6 juni is hierop een uitzondering. Deze zal duren van 16.00 tot 18.30 (uiteraard met inloop vanaf 15.30), waarna we gezamenlijk dineren in het restaurant.

 

Aanmelden

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de foodsector? Meld je dan hieronder snel aan voor de Quo Vadis-sessies van juni. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen!

Meld je aan voor een FSIN Quo Vadis Sessie


U kunt zich alleen nog inschrijven voor de sessie op 6 juni - Inga Blokker en Bas Padberg - La Place, Meerkerk

Met het invullen van dit formulier verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!