Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Consument gaat voor goede kwaliteit van eten en drinken

De consument vindt in de buitenshuiskanalen de kwaliteit van eten en drinken veruit het belangrijkste criterium om een foodserviceformule te bezoeken. Dat blijkt uit onderzoek van FSIN en GfK.  

31 mei 2011 - Op verzoek van het FSIN heeft marktonderzoek GfK ook een consumentenbeoordelingssysteem opgezet voor formules in Foodservice. GfK doet dat al jarenlang voor de formules in Foodretail. Deze zomer worden de resultaten bekend gemaakt. De consument vindt in de buitenshuiskanalen de kwaliteit van eten en drinken veruit het belangrijkste criterium om een foodserviceformule te bezoeken (cijfer boven de 8). Op de tweede plaats staat ‘waar voor je geld’ en op de derde plaats ‘netheid van de locatie’. Lage prijs en aantrekkelijke aanbiedingen staan pas op de 7e en 9e plaats.

Het totale rapport over de criteria die consumenten hanteren voor de verschillende kanalen in Foodservice is eind juni gereed en wordt toegestuurd aan de leden van het FSIN.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!